Šta je novo?

Kyocera servis u Beogradu?

Judge

Čuven
Učlanjen(a)
11.11.2002
Poena
619
Ko servisira Kyocera štampače u Beogradu i koliko bi trebalo da ispadne zamena valjka za FS 1200 (deo+ruke)?

Judge je napisao(la):
Ko servisira Kyocera štampače u Beogradu i koliko bi trebalo da ispadne zamena valjka za FS 1200 (deo+ruke)?

Ovlašćeni distributer i servis je VideoData. http://www.videodata.co.yu/

Servis:

Petra Martinovića 24
11000 BEOGRAD

Telefon: (011) 557-320
E-mail: [email protected]

Zahvaljujem.

Jedna me stvar malo buni u vezi ovlašćenog distributera. Na sajtu Kyocere za Evropu u spisku distributera za SCG stoji firma ECOTEH?

Možda sada ima više ovlašćenih distributera, a možda samo nisu promenili info. na sajtu. U svakom slučaju za VideoDatu sam siguran da imaju servis.

Mislim da je Judge u pravu. Ecotech je glavni distributer, ali imaju svoje dilere. Kada smo na poslu uzimali štampač pozvali smo prvo njih i oni su sve odradili. Posle pola sata pozvali su nas iz firme koja je jedan od dilera i sve dogovorili. Sve pohvale i za Ecotech i za dilera (čini mi se da se firma zove PSH, mogu da proverim) i naravno za Kyoceru :)

Upravo sam zvao Videodatu i tačno je da imaju servis. Šta više, ispalo je da je ta firma bila uvoznik Kyocera koji su podeljeni državnim organima pre dve-tri godine.

Sad još da vidimo koliko bi ispala opravka. :(

vlasta je napisao(la):
...

Javi koliko traze.

Dobio sam predračun ... FS 1200 developer 13.335, drum 14.120, fuser 14.019 ... :(

Sutra će doći majstor da vidi da li treba menjati ove delove ili ne. Ako je obično održavanje bez zamene delova, onda bi intervencija trebala da košta do 5-6.000.

Sve mi se čini da ću kupiti nove štampače.

:eek:
Ne mogu sada da se setim koliko su koštale FS1200, ali čini mi se da baš deru za popravku...

Upravo je bio majstor, pogledao štampače i pošteno rekao da nema potrebe za zamenom delova već da može odmah da ih vrati u život terenskim čišćenjem za šta je ispostavio račun na 2.400 din. ukupno. :D

Takođe je rekao da je moguće još bolje čišćenje ali u servisu koje bi produžilo vek trajanja ovih štampača i da ne bi trebalo da je više od 1000 dinara po štampaču, što je odlično.

U svakom slučaju, mogu da zahvalim navedenoj firmi na korektnom odnosu i profesionalizmu servisne službe.

cheers

Judge je napisao(la):
Takođe je rekao da je moguće još bolje čišćenje ali u servisu koje bi produžilo vek trajanja ovih štampača i da ne bi trebalo da je više od 1000 dinara po štampaču, što je odlično.
Jesu li to neki ozbiljniji modeli?

Nazad
Vrh Dno