Šta je novo?

Kx sound driveri?

A jel zna neko kako da natjeram da proradi mikrafon na kx driverima??Ono mogu ja da pricam ali ako ocu nesto da snimim pise da ne poznaje uredjaj

Ako ti mikrofon radi, tj. ako je problem samo u snimanju skini program All Sound Recorder XP, resice ti muke.

Mikrofon radi ali kad hocu s nekim da pricam preko messengera i kad treba da prodjem onaj test za mikrofon on kaze da nema nikakvog mikrofona,znaci kao da ga nisam prikljucio.Na Creativovim radi kako treba ali na KX je mnogo mnogo bolji zvuk

Vojkan je napisao(la):
@2112 ajde daj tacan link za te drajvere.
Nemam link jer sam formatirao disk nakon sto sam ih skinuo, ali to je ova verzija koju je Crni naveo, i teski su ~16 MB (otpakovani)!

BitrAtE je napisao(la):
Mikrofon radi ali kad hocu s nekim da pricam preko messengera i kad treba da prodjem onaj test za mikrofon on kaze da nema nikakvog mikrofona,znaci kao da ga nisam prikljucio.Na Creativovim radi kako treba ali na KX je mnogo mnogo bolji zvuk
Treba da ukljucis mikrofon u kX Control Panel-u posto je po defaultu iskljucen, tj. na mute-u...

Crni je napisao(la):
Treba da ukljucis mikrofon u kX Control Panel-u posto je po defaultu iskljucen, tj. na mute-u...
Ukljucio sam ga i on radi ali nece da ga detektuje messenger npr kao ni bilo koji sound recorder.Vidio sam po stranim forumima da mnogi imaju ovaj problem a rijesili su ga tako shto su instalirali starije drivere chini mi se da su u pitanju 3528 ali ne mogu nigde da ih nadjem.

7) YouP-PAX 3.69f drivers (Nov,3,2004)
Download: http://www.mydrivers.com/dir103/d41539.htm
For OS: Windows XP only
Compatible-card: Audigy/Audigy2/Audigy2 ZS series sound card
Description: Produced for music fans who are able to get excellent sound quality while playing music. Add a new feature, SPDIF_In for Audigy retail.
Language: Simplified Chinese, Traditional Chinese and English

Posle dosta vremena ponovo sam probao YouP-PAX. Lepo lepo, nema sta. Crni hvala za link.

Zvuk na KX driverima je cistiji tu nema dileme ali ima jedna zamjerka,a to je da ne radi mikrofon na njima...to je po meni mala sitnica ali ko ga koristi njemu je velika stvar ;)
Poz...

Poslednja izmena:
M3 je napisao(la):
Zvuk na KX driverima je cistiji tu nema dileme ali ima jedna zamjerka,a to je da ne radi mikrofon na njima...to je po meni mala sitnica ali ko ga koristi njemu je velika stvar ;)
Poz...
Radi mikrofon, ali treba malo da se chachka po Control Panel-u da bi proradio :S:

BitrAtE je napisao(la):
Ukljucio sam ga i on radi ali nece da ga detektuje messenger npr kao ni bilo koji sound recorder.Vidio sam po stranim forumima da mnogi imaju ovaj problem a rijesili su ga tako shto su instalirali starije drivere chini mi se da su u pitanju 3528 ali ne mogu nigde da ih nadjem.

Meni sasvim normalno radi mikrofon u messengeru sa Kx drajverom.
Da bi radio normalno treba ukljuciti u kx mixeru Mic Boost i staviti AC97 source na mic

Koji you pax drajveri su dobri za Audigy2 kartice?

jel neko uspeo da natera mic da radi sa ovim driver-ima i kako ( tachna procedura)?

pozdrav

Kx driveri konkretno ne mogu mnogo da poboljsaju da tako kazemo vec dovoljno los zvuk na live u. Bavim se muzikom i na zalost imam livea, koristio sam kx iskljucivo zbog asio 2.0 (moze da se smanji softverska latencija na ulazu), ali sam ih vremenom uninstalirao. Naime : svaka verzija se ispostavila bagovitom bar u nekoj varijanti...ugl su bagovi bili vezani za to da je umeo da se zamjutuje zvuk sam od sebe posle koriscenja recimo forge a ili cubase a, ili da odjednom pocne da zuji output, sto se ne moze resiti nego restartom, tako da sam odustao od njih. Ideja kao ideja nije losa, poenta je da zvuk svakako nije bolji....malo drugaciji jeste , al je to postignuto iskljucivo softverom....chip je i dalje ostao isti.

Nazad
Vrh Dno