Šta je novo?

Kx driver za audigy 1?

frostonja

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
12.02.2002
Poena
675
Moja oprema  
Laptop
Lenovo T490s
Tablet
iPad Pro 11"
Mobilni telefon
iPhone 11 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch series 4
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Ako se koristi kartica prvenstveno za igre, dvd filmove i muziku, da li je potrebno stavljati modifikovane drajvere ili zvanicne?

... ali mozes patch-ovane EAX4 drajvere od A2.

Frostonja, koristi Creative drivere.
Ja koristim KX, ali samo zbog istovremenog gledanja tv na pc i pustanja filma, znaci radi odvajanja d kanala.

Moj audigy 1 LS koristi neki chip 0310, koji nije EMU2k1 ili tako nesto...pa ne moze KX.
Koji chip ima taj tvoj?

Moj audigy ce biti onaj sa firewire, valjda je to bez LS..

The Minister je napisao(la):
Moj audigy 1 LS koristi neki chip 0310, koji nije EMU2k1 ili tako nesto...pa ne moze KX.
Koji chip ima taj tvoj?
Ne secam se vise koji je :(
Ako se ne varam LS ima EMU10K2 chip sa kojim rade kX drajveri ;)

Tacno je da na nove Audigy kartice (LS) ne mogu da se stave ni KX ni YouP-PAX drajveri.

Ljudi, hajde bacite mi neki hint oko instalacije modA2 drivera na LS karticu... Kad patch-ujem drivere, instalira mi sav software koji je nefunkcionalan, ali i LS drivere, a kad manuelno editujem onaj .dat fajl, prodje instalacija skroz ok, ali posle restarta drajveri nisu instalirani.... Koja je fora modifikacije, da se sa originalnim driverima fura software A2, ili puna funkcionalnost zvucne sa A2 driverima?

I ja imam LS :((( i ne mogu da nabacim KX. To je bash onaj SB310 o kome The Minster govori! Ukoliko neko zna foru neka javi obavezno!

Crni je napisao(la):
Ne secam se vise koji je :(
Ako se ne varam LS ima EMU10K2 chip sa kojim rade kX drajveri ;)
Ojadjeni od 25 € ne moze... samo onaj od 40 € pa navishe (valjda) :D

Ako neko zna foru kako da stavim KX na mog budjavog LS-a neka javi :)

Pa ja mislim jedino ako mu promenis chip.
Ja cu da prodam ovo ***** i doplatim 15-20 e za dvojku.

Da ne otvaram novu temu, pa ću ovde da vas pitam, možda jedno glupo pitanje.
Dakle, može li se ova kartica naterati da radi pod dos-om? Znači neki drajveri baš za nju koji vrše upis u config.sys ?

hvala

Ha,ha :d! Mozda da se menjamo, moj LS za tvoj, ako ti nesto znaci :d! Uzeo si mi rec iz usta, prodao bih i ja moj primerak, vrlo rado!!!

andjelkoyu je napisao(la):
Ojadjeni od 25 € ne moze... samo onaj od 40 € pa navishe (valjda) :D
Bice da ste u pravu za LS ;)
Evo, pogledao sam kod drugara koji je tacno model u pitanju i iako je on kupio LS ispostavilo se da nije LS nego ES :D koji je na prvi pogled dosta slican LS-u, ali ima EMU10k2 chip i na njemu rade kX drajveri. Konkretno je u pitanju model 0162, a covek je do juce bio ubedjen da je u pitanju LS :)
Interesantno je da se na mnogim sajtovima nalazi informacija da i LS ima EMU10K2, a s druge strane na nekima stoji da se ne zna koji je chip u pitanju, a na manjem broju da se ne zna koji je, ali se zna koji nije :d.
Creative naravno to vesto krije :smash:
Ajd sad, koji je to tacno chip u pitanju i koje su konkretne razlike u odnosu na EMU10k1/2...

Koliko ja znam, LS je u stvari osakaceni Audigy 2, odnosno nalazi se po specifikacijama izmedju A1 i A2...

The Minister je napisao(la):
Koliko ja znam, LS je u stvari osakaceni Audigy 2, odnosno nalazi se po specifikacijama izmedju A1 i A2...
Po nekim specifikacijama, da, ali sama cinjenica da nije kompatibilan sa drajverima pisanim za 10k* chipove (sve sam probao - i kx, i A2, i youp-pax), govori da je u pitanju neki drugi chip! Koji, pojma nemam, nigde nisam mogao da nadjem!

Nazad
Vrh Dno