Šta je novo?

Kworld TV tuner problem!

stvana

Čuven
Učlanjen(a)
29.01.2002
Poena
604
Dakle,
instaliran Kworld Tv tuner, sa cd-a koji je dosao uz njega instalirani driveri i aplikacija.Restartovan sistem i pokrenuta aplikacija, odabrana zemlja(Yu-Pal).Nasao je kanale i mogu da cujem ton ali slike nema tj. crna je u prozoru za prikaz slike.Sve je to pod XP-om.Skinuo sam najnovije drivere sa njihovog site-a i updateovao drivere sa cd-a.Sve je to ponovljeno na 3 masine i sve 3 su bile pod XP-om.
Suma sumarum, nema slike pa to ti je.

Da li neko zna resenje ili da se obratim prodavcu?

Pozdrav, Alek

Probaj drugi driver za "multimedia video device" (najverovatnije BtVideoCapture), posto, koliko se secam na disku ima drivera za vise varijanti cipa. Da li si proverio da doticni deo tunera nema neki konflikt sa necim?

Probaj program JTV jer isti ne koristi windows drajvere nego fura svoje - čisto da se uveriš u (ne)ispravnost kartice. Imam istu kartu i radi bez problema pod XP-om. Možeš probati i drajvere koje "pravi" Ivan Uskov IUVCR je program koji prodaje, a drajvere daje besplatno

Poz

Tacno tako! idi na adresu:

www.iulabs.com

I skini drivere za karticu! lepo ih snimi umesto tih postojecih sa CD-a posto su oni blagi uzas i kraj price! Ja sam isti problem imao u 98-ci! To ti je moj savet, samo sto naravno onda gubis daljinac! ovo je naravno samo figurativno posto postoji sijaset drugih programa koji sluze za konfigurisanje daljinca i njegovokoriscenje bez obzira na drivere! :)

Preporucujem:

Sly Control

Pozdrav

Hvala na savetima,
ali kartica je otisla na reklamaciju kod prodavca.Interesantno je da ista takva kartica(od drugara) radi bez problema.Kada se ova moja stavi na njeno mesto opet ista prica, ima tona nema slike.Driveri isti, kartice iste, a opet...
Osim toga necu da za nesto sto kupim, potrosim naredna 3 dana na download-ovane novih drivera, obilazenja foruma i tome sl.Hocu da mi ono sto kupim, radi pravo "out of the box".E sad, reci ce neko, koliko para toliko muzike, ali znate kakva je situacija u zemlji Srbiji...

Pozdrav, Alek

Vrh Dno