Šta je novo?

Kworld TV Tuner: need software

miligor

Čuven
Učlanjen(a)
06.02.2004
Poena
620
Imam Kworld PVR-TV 878, ali nemam nista od softwera, t.j. nikakav cd. Zanima me sta je od softwera islo uz tu TV kartu, pa da negde downl. Na sajtu Kworld-a sam nasao samo osn. drivere i nista vise...

Пошаљи ми ПМ када будеш ишао до Београда, имам Kworld TV Tuner, па ћу ти ископирати диск који сам добио уз моју :)

sumnjam da ce isti raditi
barem kod mene nece ( nakon instalacije SP2)
Preporuka za ChrisTV ( ako imash problema posalji PM)
drajveri sa sajta su OK
za snimanj koristi VirtualVCR(free)

Код мене раде без проблема са SР2, тако да не знам што не би код њега.

ChrisTV je OK, osim sto ne mogu da pokrenem FM radio?!? Cyberlinkov PowerCinema, od koga sam mnogo ocekivao (32MB) je razocarao sporim radom, seckanjem, krcanjem, ali radi radio! WinFast PVR nece ni da prepozna kartu...HELP!

Koliko me secanje sluzi ChrisTV i ne moze da pusta radio, za to ti treba posebna aplikacija...
Inace, ako imas stariju verziju kartice, toplo preporucujem da instaliras drajvere Ivana Uskova (mozda sam malo pogresio ime), covek ima neke tweakovane drajvere koji rade mnogo bolje nego originalni. Meni se tuner pod XPom redovno zaglavljivao pri gasenju aplikacije, sve dok nisam zamenio drajvere...
Nisam siguran rade li ti drajveri sa novijom verzijom kartice...

EDIT: Imas i DScaler - mnogo je mocan programcic za gledanje TVa ali je prilicno zaebano da se podesi kako valja...

Poslednja izmena:
Najbolji instaliraj chrisTV(4.5 ili 4.6) i ovo neoficijalne drajvere od tog rusa Ivana,bolji su od ovih sa cd-a.Jos ti samo treba girder za koriscenje daljinskog.Chris ima radio i veoma je zgodan jer radio stanica se lista zajedno sa tv kanalima i snimanje je moguce sa bilo kojim kodecom.Jedino malo losije radi teletekst na kworldu pa instaliraj dscaler za svaki slucaj.Ako ti trebaju profili za girder javi se,imam za chrisTV,upravljanje misem i tastaturom,winamp...

Prilozi

• 848wdm_iuKworld drivers.rar
    76.5 KB · Pregleda: 138
Poslednja izmena:
Ja takodje imam Kworld sa bt878 cipom.Vidim da niko nije predlozio WinDVR 3.Meni on najbolje snima i ima odlicne kontrole za podesavanje kompresije.Za njega moras prvo da inst. originalne drivere pa Intervideo WinDVR 3.A ja sam experimentisao sa najmanje 6 programa za gledanje TV.I sve sam probao koji su hteli da pokrenu tv kod mene a da su mi dosli pod ruku.NA KRAJU SAM SE VRATIO IZVORU.Originalni najjednostavniji i najbrzi program za gledanje tv.A za snimanje ti preporucujem WinDVR 3.

@miligor
snima i radio ali Pro verzija

@AndrijaR
ja bih ga rado koristio za snimanje u MPEG2 , ali me nesto zeza sa podesavanjima , ne pamti ih :crash:

Људи, његови проблеми са Tv картом су завршени :)

ali moji nisu :)
kada snimam neshto, i to kasnije gledam, video strahovito secka a ton kasni, do chega je to?
ah da deshava mi se josh da kada startujem neki program [windows media, Outlook expres...] da mi se ukljuci TV do chega je to?
u napred zahvalan

Мени се слично дешавало када сам вратио проц на нормалу (12.5*133), када сам га поново оверклоковао (12.5*176) све је било ок.

Такође, види да ли још нешто ради у позадини, снимање видео матерјала и није лак задатак.

Nazad
Vrh Dno