Šta je novo?

kvalitet TV out-a

Učlanjen(a)
10.09.2003
Poena
680
imam sada ati eah 2600xt od asusa, pre toga ati9000pro.
kvalitet tv outa mi je uzas, stalno treperi. dok sam imao 9000pro bila je kristal.
desktop mi je 1680x1050.
jel jos kod nekoga TV out uzas?

Vidi da li si namestio da ti bude Pal-B i vidi da li imas opciju Flicker Filter(to ti je za treperenje).Ja kada mi slika treperi to stelujem,ali ja imam GeForce,ne znam koje su to opcije za Ati.
Pogledaj i da li sa nekim drugim kablom treperi slika

ne vidim to na ati drajevrima. kabl je ok, jer je na istom radilo pre super

Poslednja izmena:
Probaj da istaknesh kablovsku iz tv-a ako je imas. display properties, settings, advanced, displays, klikni na tv (ili desni pa properties), i nadji tu flicker level....

da, ladno nisam vide onaj tv properties2. navaikao sam na onaj stari cc. sada je ok.
odlicno.
a kako sada sa ovim wide desktopom, u clone modu vidim samo sredinu. jel ima sanse da ga vidim celog.

Koliko ja znam, ne mozes da imas dve razlicite rezolucije...Ako ti tv sluzi samo za gledanje video snimaka....obavezno theater mode, i igraj se tu sa 4:3, original i sl....Onda ces moci da npr radis na racunaru pri 1680x1050, i u isto vreme gledas video zapis na tv-u (samo uradish minimize)...Vrh opcija

slazem se,
dok nisam kupio dvix player, theater mode je bio keva. jel ima to nvidia?
ali ranije sam imao 4:3 monitor a sada wide, i ne znam kako bih mogao da vidim desktop kao celinu, kao cinamaskop.

Nema ima samo clone mode koji je ****** ,theater mode je zakon.
Uzgred ,kao dugogodisnji korisnik Atijevih karti, mogu da kazem da Nvidija ima najgori tv out koji sam ikad video.

Nazad
Vrh Dno