Cek', polako.....'aj' iz pocetka....
To sto sam rekao je, nadam se, relativno pametno. Sto se "noviteta" tice mislim da ti nisi pomenuo uporedjenje digitalnog izlaza sa Live-a i Soundstorma...ispravi me ako gresim (moguce je, naravno....mrzi me sad da "preturam" sve psotove). Sto se komparacije propusnog opsega dve vrste povezivanja tice, milsim da smo napisali prakticno identicne stvari.
Drugo, ranije sam pomenuo da se kod mene ne primecuje sum...i stavrno je tako, nema bas nikakvog suma (cujnog, naravno, dok "ide" neki film), nije ga bilo ranije dok mi je receiver bio prikljucen na Live, nema ga ni sada kada je prikljucem na Skyvision DVD player. Medjutim, drugar koji ima Yamahu (stvarno se ne secam koji model, ali sigurno jedan od najjeftinijih) ima veoma primetan sum, narocito iz zadnjih zvucnika. Namece se zakljucak da je problem pre u receiverima nego u izvorima zvuka.
A sad "prozivka"...kao prvo, uopste nema prozivke...rekao sam da prodavac pojma nema i opet to kazem. Argumet mi je kod kuce: DTS signal 'ladno "provlacim" kroz koaksijalni kabl i radi perfektno...sta ce mi bolji argument. Kao drugo, i ti tvrdis potpuno isto (da je propusni opseg dovoljan), a od mene trazis argumente i kazes da lupetam bez veze...tim pre smatram da moj komentar uopste nije bio nizak i podrugljiv, naprotiv, mislim da je tip zasluzio da mu se to kaze direktno u lice, u sred radnje. Doduse, pored primedbe da tip pojma nema, mozda je trebalo dodati da postoji i mogucnost da ima pojma, ali da laze namerno da bi "uvalio" skuplji uredjaj, sto je, ustvari, jos gora stvar.
Sto se tvoje greske tice...pa najverovatnije da je uopste nema...mozda gresis sto uopste obracas toliku paznju na moj komentar u vezi anonimnog prodavca, za koga ne znamo ni ko je, niti o kojoj se radnji radi...
E, da...i da dodam...mislim da si bio potpuno nepotrebno "ostar" prema meni...