Ja konkretno imam Maxtor Seagate hard od 250 Gb. Za sada radi bez ikakvih problema, da kucnem u drvo. Inace, isti takav je ugradjen u vise racunara i za sada svi rade normalno.
Ne razumem se nešto preterano u u računare ali se nadam da ćete mi vi pomoći.Imam maxtor HDD od 80 Gb ali mi je postao"tesan" pa sam rešio da nabavim još jedan.Moja dilema je da li mogu da uzmem Hdd od drugog proizvođača ili mora isti.Šta mi vi preporučujete?:wall:
Ne razumem se nešto preterano u u računare ali se nadam da ćete mi vi pomoći.Imam maxtor HDD od 80 Gb ali mi je postao"tesan" pa sam rešio da nabavim još jedan.Moja dilema je da li mogu da uzmem Hdd od drugog proizvođača ili mora isti.Šta mi vi preporučujete?:wall:
Ja sam do sada imao tri Maxtora od 80GB i generalno nisam zadovoljan, nijedan nije crkao ali su mi cesto pucale particije i 2 od 3 su se ponasala kao da su crkla tj. zakucavala je mehanika, e otkad sam uzeo TA690G malo bolje se ponasaju, verovatno zbog chipseta...
Inace trenutno koristim WD SATA 80GB i Maxtor (STM) i cini mi se da je STM malo bolji od starog Maxtora.
Inace, takvog istog STM-a sam reklamirao posle nedelju dana i zamenili su ga i sa ovim drugim primerkom nemam problema...
Definitivno :wall:Izgleda da niste kompatibilnimislim na tebe i maxtor.
Najgore je sto ne znam ni sam sta da kupim od vecih HDD-ova jer imam u planu kupovinu...Salim se naravno, to bi mu doslo kao da ga ipak nisu dovoljno poboljsali.
Morace Seagate da se jos pomuci oko njih :smash:
Definitivno :wall:
Najgore je sto ne znam ni sam sta da kupim od vecih HDD-ova jer imam u planu kupovinu...
Ja cu da uzmem sata.E da ovo je ATA HDD, i mogu ti ga preporuciti iako kazem ti na sve nove HDD-e imas
garanciju od 3 god,pa ako ne radi zamena.:smash:
Zato sam u poslednje vreme presao na portabilne programe ;-)Jedino sto se gube podaci i cimanje oko nove instalacije,driveri i to j*bi ga.to nam je
sto nam je nemamo veliki izbor,a kvalitet :wall: :smash:![]()
Ja cu da uzmem sata.
Za sata HDD sam procitao da su dobri i WD sa oznakom AAKS tako da mozes i to da uzmes bez brige :wave:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari