Šta je novo?

Kusadasi

Slayer

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
650
Dakle. Da li tamo ima internet kafe-a, i da li bih mogao recimo da prikljucim moj digitalac, prebacim slike na neki od kompova tamo i narezem ih???

Da li je neko probao ko je bio tamo??

Pitam jer u protivnom bih poceo da jurim ljude da mi daju sve CF katice ovoga sveta :D :D :D

mozes otici u foto radnju tamo i prebacice ti na CD za manje od 5€(njihov cd,ako je to bitno),ja sam tako uradio(samo sto sam bio u marmarisu) i lagano nastavio da skljocam...nemoj brigati...mada sam se ja obezbedio sa CF karticama pre puta(512+128) ,ali ispade da nije bilo potrebe

Da, i ja mislim da će jednostavnije i efikasnije rešenje biti da ti u nekoj foto radnji snime sadržaj CFa na CD... A mislim da će to biti sigurno moguće...

ja imam 256+256+32. Ali veruj mi nece biti dovoljno. Znam kakav sam

Sve u svemu nadam se da cu te castiti picem jednom za ovaj odgovor. Putujem u ponedeljak (sutra) i vec sam se plasio da cu morati da objasnjavam turcima da bih nekako prebacio fotke na disk, sto bi verujem bilo tesko, jer pojma nemam gde bih pitao (ovo mi u zivotu nije palo na pamet naravno)

poz i hvala

izvinjavam se za offtopic,ali mozda ne bi bilo lose otvoriti thread sa fotkama npr."benchmark na moru" pa da i mi nesretni vrapci vidimo malo jug...ali i kako rade makine.
evo ja imam materijal za "benchmark na adi" :S:

sretan put!

sivuk je napisao(la):
izvinjavam se za offtopic,ali mozda ne bi bilo lose otvoriti thread sa fotkama npr."benchmark na moru" pa da i mi nesretni vrapci vidimo malo jug...ali i kako rade makine.
evo ja imam materijal za "benchmark na adi" :S:

sretan put!

Pa sto da ne. Ako se modovi foruma odgovarajuceg slazu. Ja bi rado okacio fotke koje cu napraviti

poz svima :d

Ja san u sred egipatskog sela, koje civilizaciju nije videlo, ali je turisticki zanimljivo, nabasao na Fuji minilab, sa frontiera masinom, uz koju je bio i komp na kome je bilo moguce prebaciti fotke sa CF na CD i to za neku cenu, da sam se zacudio koliko je smesna, cak verujem da bi i kod nas bil jedno 3x skuplje...

Bas sam se pre 10-tak dana vratio iz Kusadasija. Imas bre tamo na svakom drugom koraku i fotoradnje i internet kafea.
Sjajno mesto sve u svemu.
Sretan put i ne propusti aquaparkove :)

divno. ALi zar nije nablizi aquapark u Izmiru?!?!? Koliko sam ja nasao na netu nema ista u Kusadasiju

***a, slicna situacija je i sa marmarisom. Zasto u septembru pisem roundup test CF kartica??? Zato sto na more nosim ravno 4.5 gigabajta memorije, ukljucujuci i moj Microdrive od 2.2 GB... I to su novi apaceri od 30x i malo skuplji (best buy) apaceri od 100x - kazu da su najbrzi na svetu, sto cu proveriti. Prodaje ih Imtel. Imam i neke Kingstone, Transcende, Lexare itd.

Slayer je napisao(la):
divno. ALi zar nije nablizi aquapark u Izmiru?!?!? Koliko sam ja nasao na netu nema ista u Kusadasiju
Imash 3 komada u Kushadasiju, od kojih je jedan na mozhda 10km od Kushadasija ne mogu da se setim koji (valjda Aqua Fantasy). U svakom sluchaju nemoj da idesh u onaj koji se nalazi u valjda juzhnom delu grada, kod hotela Fantasia, Onura i slichno (mislim na tu stranu), nego one sa druge strane grada. :)
Ako je mene neko razumeo svaka njemu chast :)

hehe, hvala lepo :)

da,oba su veoma blizu i fenomenalni su...u marmarisu imaju 2 komada u koje nisam ni imao zelju da ulazim posle ovih cudovista iz kusadasija...steta sto tada nisam imao digitalac...ispucao bih sigurno celu karticu u jednoj poseti...

Postoje i u Icmeleru, koji je nekih 5-6km od Marmarisa, prebacivanje u foto radnji kostalo svega 6 evra!

Nije skupo, ali Turci su ipak zašli. U centru Praga (pešačka zona izmedju Vaclavaka i Staromesne) u Internet kafeu košta usluga 100 kruna (3e) sa njihovim CDom.

byMaX je napisao(la):
***a, slicna situacija je i sa marmarisom. Zasto u septembru pisem roundup test CF kartica??? Zato sto na more nosim ravno 4.5 gigabajta memorije, ukljucujuci i moj Microdrive od 2.2 GB... I to su novi apaceri od 30x i malo skuplji (best buy) apaceri od 100x - kazu da su najbrzi na svetu, sto cu proveriti. Prodaje ih Imtel. Imam i neke Kingstone, Transcende, Lexare itd.

Jao bre, kako se lozish, pa gde je sad Uzelac da te isproziva :)

I kakav si ti to baya, nosish 4.5Gb CFa, a idesh u tursku na more :D:D:D

kakav je marmaris overall ono planiram da zapalim tamo !

odlican je marmaris,pravo morsko mesto(duz plaze se nalaze hoteli i barovi).Meni dosta bolje negoli u kusadasiju...od izleta preporucujem plazu koja je mrestiliste velikih kornjaca(izlet je veoma sadrzajan,lekovito blato+voznja camcem duz reke dalijan+grobnice kaunosa+plaza koja je fenomenalana i negde izmenju upakuju rucak)

Svaki izlet iz Marmarisu je dobar. Super je ta plaza sa kornjacama, ali je jako dobar izlet i do Pamukala. Ipak, bolji provod od svega je jednostavno dnevno krstarenje u kojem se obilaze zalivi sa najlepsim plazama (skakanje u vodu sa palube kada se pridje plazicama), a i bese dobar rucak na brodu...
A sam Marmaris je fenomenalan. Grad u kojem neces videti mnogo Turaka na ulici, posto su svi u prodavnicama i restoranima, jer tu ne zive zimi (90% zgrada su hoteli, restorani i prodavnice), dodju samo preko leta da shljakaju. Moderan, lepo osvetljen grad, prevoz je jako dobar ako si smesten dalje negde. Postoji i stari grad u kojem se nalazi gomila diskoteka. Ja sam obisao nekoliko, ali nacuo sam da ih u tom delu ima 50-ak.
Uglavnom, svi se slazu da je mnogo bolje nego u Kusadasiju, jos samo da mu je onakav aquapark...

uf do jaja dobar sam izbor napravio... kazu da ima akva parkova ali da su manji... mada ne mari ima dosta sadrzaja nadam se dovoljno :)

el ima neko od vas neku preporuku za diskoteku ? :)

Azda' je napisao(la):
uf do jaja dobar sam izbor napravio... kazu da ima akva parkova ali da su manji... mada ne mari ima dosta sadrzaja nadam se dovoljno :)

el ima neko od vas neku preporuku za diskoteku ? :)
Nisi u stanju da za jednu noć obiđeš 50 diskoteka? :bottle:

Nazad
Vrh Dno