Šta je novo?

Kursor vuce u levo

djalminha

Čuven
Učlanjen(a)
01.09.2002
Poena
604
Bezicna t asstawtourad i nmis Logitiewch s510 windows xp
Iz cista mira kursor vuce u levu stranu pa onda stane na par minuta pa opet. Baterije pune, optika chista, nijedno dugme nije zaglavljeno.
Norton nije nasao nista. Zna li neko u cemu je problem?

Kakva ti je podloga? Neki miševi ne vole šarene podloge, pa se dešava da zeza kursor, ja zato koristim jednobojne za svaki slučaj :)

Meni se to desavalo na nekim plocama, i to nema veze da li je opticki mis ili cak sa kuglicom, dok taj isti mis radi normalno na drugim masinama kao i drugi misevi na toj ploci. Ko ce ga znati u cemu je fora, jednostavno sam stavljao drugog misa u tom slucaju.

Ma menjao sam i podlogu, ista stvar.

Najgore sto je taj mis i tastatura radili normalno 2 godine i od nedavno je pocelo to da se desava. Bas je frustrirajuce. Treba mi nekad i 10 minuta da otkucam 3 linije teksta, zato i imam one greske sa pocetka prethodnog post-a.
Da nije mozda neki softverski problem?

Poslednja izmena:
Cek cek, kursor misa (tj strelica) ti se vuce ili kursor dok kucas tekst?

SP3? Ako se dobro secam to je bila cesta pojava sa golim XP-om a onda je posle nekog update prestalo....

Ovo moze da se desava i kad je na komp nakacena i neka dodatna periferija (recimo dzojpedi, dzojstici, volani, itd) pa se drajveri zaglupe.
Takodje bi valjalo da instaliras najnoviji Logitech setpoint, ako vec nisi.

Poslednja izmena:
Imam SP3.

Nemam dzojstike ni volane prikacene. Sad sam ubacio drugi (USB) mis i neko vreme radio ok....medjutim i sad se povremeno desava isto.

i da ne strelica nego bas kursor kad kucam texst vuce na pocetak reda.

???

Mene zeza strelica zbog lose podloge za misa. Kad ti se pomera kursoru wordu to je vec do windowsa. Za svaki sluchaj probaj mis na drugom racunaru al mislim da ti je gine reinstalacija windowsa od nule.

imao sam slican problem i resio sam ga tako sto sam kupio novu tastaturu, tj postojala je neka nekompatibilnost izmedju tastature i miseva koje sam imao

Ne valja ti mis nesto, mene je tako zezao stari logi pred sam kraj... a onda sam ga zamenio za nekog kineza koji radi dosta bolje i ne proklizava sam od sebe. Oce i od podloge koja ne odgovara tvojoj optici.

Ipak je mis bio u pitanju....zamenio sam ga i sad je sve u redu. Hvala svima na pomoci:wave:

Vrh Dno