Šta je novo?

Kursor mi skace u gornji levi ugao (mis g500)

Reggie

Slavan
Učlanjen(a)
20.12.2005
Poena
319
Imam cudan problem. Kupio sam g500 pre mesec dana i od samog pocetka kursor veoma cesto odleti u gornji levi ugao sto me uzasno nervira.
Mislio sam da je do podloge pa sam izmenjao 3 vrste provereno dobrih podloga.

Brat takodje ima g500, razmenili smo miseve, isprobali na svim tim podlogama, taj njegov kod mene ne preskace, a sto je najcudnije ni njemu moj ne preskace na bilo kojoj podlozi bar za tih sat dva dok smo testirali.
Jos cudnije je sto se to desava u windowsu dok surfujem (imam xp), a u igricama lepo radi, ne preskace.

Zvao sam servis i kazu da donesem i mora da odstoji otprilike nedelju dana pa reko da se raspitam jer ako kod brata lepo radi moguce da i kod njih radi normalo.

Mis je zicni:
http://www.itsvet.com/proizvod/logitech-g500/comp_comp_mouse/31/1079

Poslednja izmena:
Meni se desavalo isto kad je "baza" daleko, ali kod bezicnog...

Poslednja izmena:
Meni se to desavalo u Warcraft-u, dok cekam da krene DotA, pa spustim igru i kada startuju onda mi mis pobegne gore levo u ugao.

Kursor se automatski resetuje u gornji levi ćošak kada se miš "pogubi", prestane da radi na časak ili izgubi poziciju. Ako na drugoj mašini sve radi kako treba, nešto je do softvera. Probaj da obrišeš miša u device manageru, pa restartuj. Ako je miš došao sa dodatnim softverom, probaj da ga reinstaliraš ili nađeš noviju verziju.

Bas tako, reinstalirao sam setpoint i za sada radi odlicno. I prvi put sam instalirao sa neta najnoviju verziju, izgleda da je nesto zabagovalo prilikom instalacije. Hvala svima :)

Na zalost, upravo je ponovo poceo da preskace. Nosicu ga u servis, ne znam koj mu andrak.

To se i meni često dešavalo na različitim miševima. Meni trenutno na A4TEch-ovom Xl 747h ponekada zna da zabaguje prilikom igranja CS-a i to na velikim nivoima osetljivosti.

Da li se tebi dešava i na niskom DPI-u ili ?

Stavio sam mu dpi 1600, 1800 i 2000 i u svakom slucaju je preskakao. Reinstalirao sam setpoint pa je malo prestao i sada opet. Upravo sam ga prebacio u drugi usb pa cekam da vidim da nije do toga. Ako i ovaj put preskoci onda ne znam sta bi moglo da bude pa ili da ga nosim u servis i cekam nedelju dana ili da prodam ovaj i kupim drugi.

Probaj ga na drugom racunaru da bi znao dal je do njega.

Vrh Dno