Šta je novo?

kurs za 3d studio max

Sentenced

Čuven
Učlanjen(a)
05.10.2001
Poena
619
Treba mi preporuka za neki dobar kurs za 3D Studio. Mislim na shkolu kod koje se na kraju dobije diploma, a ne knjigu ili neki amaterski kurs. 🙄

Hmmmm....moracu u startu da te razocaram. Kursevi za 3d max su oduvek bili problem u ovoj drzavi, ne samo za max vec za bilo koji 3d program. Ima kurseva po raznim skolama sirom beograda ali oni se svode na obicno prepricavanje udzbenika tako da je to u startu baceni novac i vreme. Vinca je do skora (dok je max bio autodeskov) imala manje vise ok kurs i sertifikovane diplome, ali od kako je descreet uzeo stvari u svoje ruke i to je propalo.

Ako ti nije bitno da bude max, imas novootvorenu, poptpuno sertifikovanu skolu kod nas za mayu http://www.chiron.co.yu/ ali su oni em skupi, em ne primaju svakoga.

Ako ti je stalo do maxa, moj predlog ti je da se naoruzas knjigama, tutorialima i slobodnim vremenom, i udri...

poz
DMX

Ne verujem da u 3D biznisu ili programiranju posao moze da se nadje samo uz pomoc diplome, radovi su glavni ali je problem da potencijalnog poslodavca nateras da ih natenane pogleda.
Uzgred , da ne otvaram novi tred, koji od filmova su u zadnje vreme radjeni sa MAX-om?

bobby63 je napisao(la):
Ne verujem da u 3D biznisu ili programiranju posao moze da se nadje samo uz pomoc diplome, radovi su glavni ali je problem da potencijalnog poslodavca nateras da ih natenane pogleda.
Uzgred , da ne otvaram novi tred, koji od filmova su u zadnje vreme radjeni sa MAX-om?

Koliko sam ja upucen, MAX i filmovi ne idu zajedno. Ili se koristi Lightwave i Maya ili neke njihove modifikacije od nekoliko desetina hiljada $. Max je vise za 3d modele u igricama i sl. Animacija mu nije jaca strana...

bobby63 je napisao(la):

Poslednja dva filma ciju su efekti radjeni u max-u su "Bulletproof Monk" i "The Core".

omnik je napisao(la):
Koliko sam ja upucen, MAX i filmovi ne idu zajedno. Ili se koristi Lightwave i Maya ili neke njihove modifikacije od nekoliko desetina hiljada $. Max je vise za 3d modele u igricama i sl. Animacija mu nije jaca strana...

:hair:

Ljudi bre pogreshno ste me shvatili. Necu da idem na kurs radi diplome, nego sam to stavio chisto da mi niko ne bi pisao da ima kurs za sedam dana, kod ortaka i sl. Taj "Chiron" mi izgleda i zvuchi OK, cena je malo prejaka .... al' videcemo.....

Nazad
Vrh Dno