drljaca
Čuven
- Učlanjen(a)
- 03.03.2002
- Poena
- 619
to ne treba da te plasi svi su ovde neko manje neko vise lameri jer jednostavno je to tako.i ovaj forum upravo sluzi da se nauci nesto.||NeX|| je napisao(la):Izvala će biti, ali meni nije žao da ispanem lamer između genijama koji hodaju ovim forumom.
nisu svi susteri i ne drze svi cekic :eyebrows:
ok odgovorio si sta planiras e sad idemo dalje
prvo:jezik im je slab
drugo:klince ces morati da obuzdas da ne brzaju,njima je obicno strasno brz *jezik* :eyebrows: (kaziprst desne ruke na glodaru)nego vijuga u glavi.
trece:ne detaljisi previse ako nemoras,i ako moras to uradi u smislenim i kratkim recenicama sa primerima iz svakodnevnog zivota.
cetvrto:redosled izlaganja tema pazljivo mora biti spakovan i takav da ide nekim redom,kao bi kursisti mogli da svare sve to sto si rekao.
peto:daj im zadatke koje moraju da urade od nedelje do cetvrtka,ali takve da moraju da se zabave bar 3-5h sa racunarom,otprilike svaki dan po 1h samostalnog rada.
sesto:nedozvoli da te zivkaju telefonom kako bi im nesto objasnio,nego sledeci cas svi da slusaju problem i tvoje (3-5min)objasnjenje problema.
sedmo:ne uvlaci se previse u objasnjenja tipa :magistrala,tajminzi memorije,i uopste zasto da im objasnjavas podesavanje bios-a,kad i 3/4 forumasa to slabo zna.i ja sam tAJ :zgran:
osmo:bice bolje da rasklopis neki racunar i objasnjavas nego bim.ako bude bim onda moze biti i sjeverina :d
ps glavu gore momce i citaj :laugh:
Poslednja izmena: