Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Za dzabe nema, moraces da se snadjes alternativnim mracnim putevima interneta, a moja preporuka za bilo koji jezik koji zelis da naucis je program Rosetta Stone, nece ti biti problem da izguglas. Ima vise nivoa za vecinu svetskih jezika, po nivoima, mozes da vezbas pisanje, citanje, izgovor, potrebne su slusalice sa mikrofonom, ostali info imas na njihovom sajtu.
Mislim da Pimsleur kursevi nemačkog imaju 3 nivoa, takođe nisu loši, ali je definitivno Rosetta Stone bolja. Što više kurseva prođeš to bolje. Takođe postoje sajtovi koji pomažu pri učenju jezika u smislu da možeš naći ljude da sa njima ćaskaš na jeziku koji želiš da naučiš. (skype ima zajednicu pogledaj na njihovom forumu)
S obzirom da ste pomenuli Rosseta Stone kurs zanima me da li on radi na Win7 Ultimate(32bit)i da li ima bagova koje sam čuo da se javljaju kada se koristi na pomenutom OS-u?
pogledajte www.livemocha.com
social network sajt za ucenje jezika, ima ogranicen broj dostupnih vezbanja i kurseva, ali mislim da moze da bude vrlo koristan.