Šta je novo?

Kupujem iz Crne Gore, a online prodavnica je u Srbiji

rema555

Poštovan
Učlanjen(a)
26.02.2015
Poena
51
Pozdav svima,

Interesuje me nesto vezano za online kupovinu, pa ako moze neko da pomogne. U cemu je razlika izmedju kupovine preko interneta kada se placa internet karticom u odnosu na placanje pouzecem? Ovde mislim na konacnu cenu proizvoda kada stigne na kucnu adresu. Malo sam se raspitivao i svako prica razlicito: neko kaze ako placam internet karticom proizvod placam samo onoliko koliko stvarno kosta, mada treba da pazim gde kupujem, a ako porucim i placam pouzecem - platicu mnogo skuplje kada mi proizvod stigne na kucnu adresu. Ja sam iz Crne Gore i porucujem 3 para kopacki(jedne za mene, druge za brata i trece su za drugara) preko e-prodavnice ................ Gledajuci njihovu Fb stranu, mogao sam da vidim da su ljudi zadovoljni koji su kod njih kupovali. E sad, da li je ovo tacno sto sam gore naveo vezano za placanje i moze li neko da me malo uputi sta i kako, ako gresim? Hvala unapred.

Poslednja izmena od urednika:
ti postarinu moras da platis u svakom slucaju,ako drugacije nije naznaceno

nema veze na koji nacin placas

najbolje je njih da pitas

prvi post je obican SPAM koji se u razlicitim oblicima pojavljuje na vise domacih sajtova u poslednjih godinu dana, a sve u cilju popularizacije navedenog sajta u postu.
Veoma glupo (od)radjeno - lepo ako hocete da se reklamirate, platite.

mozda nije spam,mozda jednostavno covek hoce sto pre da sazna odgovor,pa pita svuda

previse je klosarski ako se reklamiraju na ovaj nacin,prosto ne mogu da poverujem

A mozda misle da su mnogo namazani:D

klosar obican - misli da radi free reklamu radi podizanja posete sajtu, ali im uvaljuje antireklamu.
Kupuje kao iz CG a postuje iz bg-a/telekom adsl -> npr. post od kraja prosle godine

Probotzor, hvala na pomoci. Istazivao sam malo po netu i vidim da nije isto kod svake e-prodavnice to sto se tice placanja. Kontaktirao sam mailom gore navadenu prodavnicu. Rekli su mi da samo ako sam iz Srbije oni vrse besplatnu dostavu svuda(po Srbiji), znaci samo bih platio onu fiksnu cenu kopacki. Tako da, najverovatnije cu videti da preko nekih drugara iz Srbije i kupim, odnosno na njihovu adresu da stigne i posle ja pokupim.

sad je previse sumnjivo

na toliko razlicitih datuma je on bas taj dan izvadio karticu i pita na svim zivim forumima gde neki cak nemaju veze sa time -.-

jadno

Nazad
Vrh Dno