Šta je novo?

kupujem graficku do 170E

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

zoksula

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
27.04.2004
Poena
319
Kupujem graficku a dilema mi je da li da uzmem
fx 5900xt,radeona 9800 se,9600xt ili 9600 pro .
Naravno uz pretpostavku da 9800se ne moze da se moduje u pro.
Inace mi kompjuter najvise sluzi za igranje.

Imam ti ja ovu moju ,mogu ti je dat za 150eura stara je 15-tak dana ,odlican primjerak za o/c !!!
Znaci kartica jke prakticno nova pa ako si zainteresovan javi se 😉
Pozdrav...
p.s. ne isplati mi se da je prodam manje jer sam tu karticu platio ovamo u PG prije 15 dana oko 200 eura 😉

M3 je napisao(la):
Imam ti ja ovu moju ,mogu ti je dat za 150eura stara je 15-tak dana ,odlican primjerak za o/c !!!
Znaci kartica jke prakticno nova pa ako si zainteresovan javi se 😉
Pozdrav...
p.s. ne isplati mi se da je prodam manje jer sam tu karticu platio ovamo u PG prije 15 dana oko 200 eura 😉

Jel ta tvoja karta iz ovog threada http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=42927

??

Jeste ali mi je ta masina zakljucana zbog skole evo vec 10 dana :d
Radim na majkinom komp. jer su mi roditelji zaspali pa ono kad ono prilegnu ja ugrabim na komp. 🙂
Jedinistven primjer nema sta ...
U svakom slucaju odlicna karta !!!

M3 je napisao(la):
Jedinistven primjer nema sta ...
U svakom slucaju odlicna karta !!!

Mozda je jedinstven primerAK ali si slagao da je stara 15 dana, i to duplo :d :d

Stari nisam posto sam naveo da nisam koristio 10dana tako da nema potrebe da lazem😉
Otvoreno kazem kartica je koriscena 15-tak dana max , jer kompjuter ne diram ima sigurno vise od 10 dana !!!
Mada mislim da je cijena ok 😉
Pozdrav...

hahahaa, "odlicna" filozofija! 😀 ja moj comp gasim kad idem da spavam, i u grad! Mislim da onda nije stariji od mjesec dana sigurno 😉

Joj kakav lik :d
Ti mora da si sa cafemontenegra (foruma).....
Nema potrebe da lazem stari pokazacu racun kad sam kupio karticu mada i onako vise nije vazno !!!
Pozdrav...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno