Šta je novo?

kupujem, a ustvari dobijam.... ili doplacujem.... o.O

kexi

Cenjen
Učlanjen(a)
28.05.2010
Poena
169
posto mi je istekao rok za popravku lap topa, sutra ili dobijam novac nazad ili uzimam novi lap top, moj je placen 47990, fujitsu siemens, sta sad uzeti? da li uzeti za taj novac ili doplatiti? razmisljam o onom dell-u 5010 (53000-57000) tako nesto ima i5, 5650.... 15.6, sta mi predlazete, da li da doplacujem dosta ili nesto malo, u sustini lap top mi treba office poslovi, internet, i po neka igra, jer imam xbox, tako da tu igram, ali ovde bih on line sa ortacima.... po koju igricu.... :) sta mi predlazete?

Ako ti stvarno ne treba za nešto zahtevno razmisli o novim modelima sa AMDovom Brazos platformom jer i 15inčni modeli imaju jako dobru autonomiju. Skoro je bio na benchu test jednog jeftinijeg modela.

ovo dobijam, *glava za glavu* moj je bio 47.990 a ovaj je 44.990, i ovaj je dosta bolji, u sustini tako sam i trazio, kvalitetno, a ne preterano jako... msm da je ovo ok. sta vi mislite?
HP laptop računar G serije, savršen je spoj odličnih performansi i pristupačne cene. Ovaj računar namenjen je kućnim korisnicima, koji žele više... HP G62-b55SM, AMD Turion II Dual-Core P540 2.40 GHz, 3GB, 15.6" LED, SATA 320 GB, ATI Mobility Radeon HD 5470 512MB, 10/100 Ethernet, Bluetooth
Ekran: 15.6" (39.6 cm) High-Definition LED HP BrightView
Rezolucija: 1366 x 768
Procesor: AMD Turion II Dual-Core P540 (2.4 GHz, Level 2 cache 2 MB)
Čipset: AMD RS880M
Memorija: 3GB DDR3 (maksimalno podržano 4GB)
Hard disk: 320GB SATA
Grafika: ATI Mobility Radeon HD 5470 512 MB DDR3
Audio: Altec Lansing speakers
Optički uredjaj: DVD RW
Lan: 10/100BASE-T Ethernet LAN
WLan: 802.11 b/g/n, Bluetooth
Web kamera: VGA sa integrisanim mikrofonom
Ostalo: HDMI, čitač kartica 5-u-1
Baterija: 6-ćelijska Lithium-Ion (Li-Ion)
Dimenzije: 24.6 x 37.4 x 3.18/3.68 cm
Težina: 2.2kg

dao bi jos jedan glas za dell...po meni za nesto malo vise para dobijas vise...pitanje je koliko dugo nameravas da zadrzis racunar. sto god bolje uzmes sad, manje je sanse da skoro moras da menjas. jos nesto, polovan dell generalno sporije gubi na vrednosti u slucaju da zelis da ga prodas kasnije. totalno sam se zbunio da dell koga ja imam na oglasima ima bezmalo duplo vecu vrednost od onoga sto sam ja mislio da mogu da dobijem za njega!

da ali oni nemaju taj lap top u ponudi, imaju hp sa identicnom konfom, ali za 69000, a da dodajem toliko ne zelim jer znam da je to previse za taj lap top. a za ovaj novac ovo je po meni najbolji po pitanju cene-kvaliteta-performanse.... a da su mi dali kes na ruke, otisao bih u drugu prodavnicu i kupio taj dell, ovako sutra 99% stize hp.....

Vrh Dno