Goor
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.10.2008
- Poena
- 320
Moja oprema
- Pristup internetu
- Kablovski internet
Za useljenje u novu kuću odlučili smo uzeti neki tv do 50 000 dinara, najverovatnije na rate u nekoj od lokalnih prodavnica u NS-u...
Nisam apsolutno poznavalac prilika i karakteristika LCD televizora, nisam do sad čak ni imao prilike da ih koristim pa ne znam ni o čemu treba povesti računa pri kupovini. Ukoliko je situacija slična kao i sa monitorima za PC onda sam i upućen donekle ali ako nije e onda zaista nemam pojma...
Elem bilo bi poželjno da tv ima neke od sledećih karakteristika:
- Dijagonale oko 40" (39" , 40" , 42" dolaze u obzir)
- Full HD (1920x1080)
- SMART opcija(nije obavezna)
- 100 Hz
- Analogni i digitalni tjuner
- garancija njamanje 24 meseca
- HDMI konekcija (mada to već svi i imaju)
Biće korišćen na kablovskoj ali i za HD film sa računara a ponekad i naravno konzole (sony 2 i sony 3).
Gledao sam u jednoj prodavnici pa sam pronašao neke modele koji su mi zanimljivi:
- Toshiba 40L5335
- Toshiba 40L6363
- LG 42LN5400
- SAMSUNG 40F5000
Koji je po vama najbolji od navedenih modela, ali naravno ako ima neko da predloži model koji nije na spisku a uklapa se po karakteristikama i ceni bio bih mu zahvalan...
Nisam apsolutno poznavalac prilika i karakteristika LCD televizora, nisam do sad čak ni imao prilike da ih koristim pa ne znam ni o čemu treba povesti računa pri kupovini. Ukoliko je situacija slična kao i sa monitorima za PC onda sam i upućen donekle ali ako nije e onda zaista nemam pojma...
Elem bilo bi poželjno da tv ima neke od sledećih karakteristika:
- Dijagonale oko 40" (39" , 40" , 42" dolaze u obzir)
- Full HD (1920x1080)
- SMART opcija(nije obavezna)
- 100 Hz
- Analogni i digitalni tjuner
- garancija njamanje 24 meseca
- HDMI konekcija (mada to već svi i imaju)
Biće korišćen na kablovskoj ali i za HD film sa računara a ponekad i naravno konzole (sony 2 i sony 3).
Gledao sam u jednoj prodavnici pa sam pronašao neke modele koji su mi zanimljivi:
- Toshiba 40L5335
- Toshiba 40L6363
- LG 42LN5400
- SAMSUNG 40F5000
Koji je po vama najbolji od navedenih modela, ali naravno ako ima neko da predloži model koji nije na spisku a uklapa se po karakteristikama i ceni bio bih mu zahvalan...