Šta je novo?

Kupovina Samsung Galaxy S6 Edge+ Live Demo Unit

Stefan5K

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.11.2015
Poena
4
Dobar dan svima,na eBay-u sam video da se S6 Edge+ Live Demo Unit prodaju za 100,200,300 evra,sa originalnim punjačem,slušalicama,kutijom.U opisima svakog oglasa je stojalo da sve na telefonu radi osim mogućnosti poziva,zanimame da li je neko kupovao te telefona,da li nešto više možete da mi kažete o njima,pošto ja nameravam da ga isprobam,a mogućnost poziva mi nije bitna?

Sve je isto kao i obican Galaxy S6 Edge+ samo uredjaj kao uredjaj necita karticu,a ima mesto_Obicno su ekrani u flekama jel su to izlozbeni modeli i ekran radi 24h.Obavezno ekran pregledaj.
Imao sam note 3 demo unit iskoristio ekran sa njega i frame,jel sam svoj polupao.

Zanimame da li ga mogu koristiti normalno(Facebook,Messenger,Youtube,Igranje igrica,Google Play...)pošto sam video na nenkim stranim forumima da nije bilo moguće isključiti Retail ili demo mode na njihovim telefonima,a kod nekih se dešavalao da su se aplikacije i šifre same brisale?I da li je kupovina toga legalna tj. da li može npr. policija da mi dođe na vrata ili tako nešto?

Poslednja izmena:
Da li taj efekat može da se vidi na slikama tj. da li je toliko izražen da smeta pri radu.Moje mišljenje je to ne bi trebalo kod ovog modela da se desi pošto je reč o zaista skupom telefonu i najnovijim tehnologijama.

Prošetaj do nekog provajdera... Na dosta uređaja ćeš primetiti burn in. To ti je normalno za amoled kada stoji statična slika i jako osvetljenje. Nemoj da se igraš sa tim, bolje uzmi neki stariji uređaj koji će lepo da ti radi. Plus što može carina da te odere jer oni neće bacati pasulj da li je "pravi" telefon ili ne. Bezveze ćeš baciti pare. Nađi nešto u granicama tvog budžeta što je najbolja kupovina i ne moj da bacaš novac...

Ja živim u Nemačkoj,pa neću platiti nikakvu carinu i pdv,samo dostavu koja je smešna,tako da mi se ovaj uređaj možda i isplati,a i video sam da ima uređaja koji nisu ni otpakovani tj. još uvek imaju folije,što znači da nisu korišćeni.Videću još.Hvala na odgovoru!

Ne znam kakve su cene tamo kod tebe ali onda bolje tih 200e ili 300e uloži u kršten tablet... Za te pare možeš svašta nešto da nađeš... Ovo ti je samo igračka a i nije idealna veličina da se koristi kao tablet, previše je to malo...

Za 300e da biraš tablet u de, mani se toga s6 demo...

Edit : ukoliko bas zelis tablet i to za manje para, kupi sebi lepo LG G Pad 8.3, i da uzivas :)
Bilo ga je do skoro u mediamarkt, ukoliko ga tamo više nema, eBay ga ima... :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno