Šta je novo?

Kupovina PSN Gift kartica na amazon.co.uk

Dejan194

Poštovan
Učlanjen(a)
24.03.2015
Poena
54
Pozdrav, interesuje me da li neko ima iskustva sa kupovinom Playstation Network gift kartica (UK) sa amazon.co.uk... Ja ovih dana pokusavam da nesto izmajstorisem ali mi ne ide... Da li je neko uspeo i ako jeste kako bih mogao to da izvedem?

Ja sam kupovao bez problema na Usa amazonu psn gift kartice sa karticom iz SRB.Nije mi trebao vpn.

Ja sam do sada kupio 5-6 gift kartica od 5$ do 25$, odmah po kupovini dobio kod i odradio redeem na nalogu. Nalog funkcionise vise od 3 godine, tako da mislim da je sve legitimno.

Ja sam do sada kupio 5-6 gift kartica od 5$ do 25$, odmah po kupovini dobio kod i odradio redeem na nalogu. Nalog funkcionise vise od 3 godine, tako da mislim da je sve legitimno.
Ja sam do sada kupovao na Instant gaming i na CDKeys. Posto su vece kupovine (100gbp+ za PS Plus) u pitanju bitno mi je da znam da je bezbedno jer na kraju krajeva to nisu male pare. A video sam da ima i kod nas u nekim prodavnicama mada to bi mi bila apsolutno poslednja opcija jer oni deru samo tako. Za karticu od 5 funti 1800 dinara.. Vise nego duplo..

Nazad
Vrh Dno