Šta je novo?

Kupovina preko neta.

radar

Čuven
Učlanjen(a)
01.10.2001
Poena
619
Ovu poruku sam već postovao, ali je misteriozno nestala.

Dakle, drugi put. Hoću da naručim neke stvari preko neta (majice i slično), pa me interesuje ima li nekog ko poseduje odgovarajuću kreditnu karticu da mi završi taj posao.

Neznam da li je prvi put obrisan moj post zbog toga, ali ja nigde nisam napisao da trazim uslugu preko nelegalnih kartica. Valjda postoji neko u ovoj zemlji ko poseduje legalnu VISA ili neku drugu karticu. Uostalom, ako to smeta forumu, ponude mogu na mail

Ashley je napisao(la):
Reply u kojem se nude usluge sa nelegalnim kreditnim karticama je obrisan. Kriminalne aktivnosti nemojte sprovoditi putem ovog foruma. Sledeci put sledi ban.

Ja nisam primetio da je čovek tražio uslugu krađe nego uslugu da neko plati svojom važećom kreditnom karticom. To je valjda zakonom dozvoljeno.
Uostalom, i mene interesuje ima li ko da tako nešto radi i da ima iskustva sa kupovinom preko neta i isporukama u YU, prevashodno mislim na audio/video/PC hardver.

giovanni je napisao(la):
Ja nisam primetio da je čovek tražio uslugu krađe nego uslugu da neko plati svojom važećom kreditnom karticom.

Pazi kad nisam ni pomislio da je tako nesto hteo! Lepo se covek izrazio. Jedan moj drug je tako narucio dres boston celtic-a preko nekog prijatelja. Ja nazalost nemam mogucnost za tako nesto mada bi i meni dobro dosla. Videcemo sta ce biti sa ovom VISA-om st ose sad nesto uvodi. Visa je bolja stvar za nas od recimo master card-a jer visa nije kreditna vec plativa kartica. Odnosno ne mozes da udjes u kredit (dug kod banke) vec ti vazi pravilo kol'ko para tol'ko muzike. Pozdrav!

u pravu si

Ashley je napisao(la):
Reply u kojem se nude usluge sa nelegalnim kreditnim karticama je obrisan. Kriminalne aktivnosti nemojte sprovoditi putem ovog foruma. Sledeci put sledi ban.
ja se izvinjavam,moj post je bio sa nelegalnom aktivnoshcu,jer sam na to pomislio
mislio sam da mu uslugu ne uradim,vec mu dam savet,zato shto kod nas josh vecina nema legalne kreditne kartice+mastercard od komercijalne banke se ne moze bas nesto iskoristiti

To nije razlog da se "vrse kriminalne aktivnosti", zar ne? A kreditnu karticu sa kojom moze da se placa preko neta mozete besplatno izvaditi u Continental banci - www.cont.co.yu. Drugi je problem sto prakticno nema sajtova koji salju u Jugoslaviju, upravo zbog masovnog koriscenja nelegalnih kreditnih kartica...

u pravu si

ja se izvinjavam zbog tog posta

Ashley je napisao(la):
... besplatno izvaditi u Continental banci - www.cont.co.yu. ...

Malo sam razgledao ali nisam stekao takav utisak ... mislim besplatan utisak :D

Ajd daj neku informaciju o tome ako nije problem ...

pozdrav!

Ashley je napisao(la):
... besplatno izvaditi u Continental banci - www.cont.co.yu. ...

Malo sam razgledao ali nisam stekao takav utisak ... mislim besplatan utisak :D

Ajd daj neku informaciju o tome ako nije problem ...

pozdrav!

Ashley je u pravu , problem je upravo sto u vecini slucajeva prodaja preko neta ne funkcionise za S&M iz razloga sto ljudi u ove krajeve se ne usuduju da posalju robu . Da li je u pitanju strah od malverzacija sa kred. karticama ili neka barijera birokratskog tipa , zaista ne znam . Ono sto znam jeste da ovdje , u Crnoj Gori , je moguce dobiti Master Card /Atlas Banka/ ili Visa karticu sa kojom postoji mogucnost placanja u gotovo cijelom svijetu . Ukoliko zaista nesto zelite da dobijete preko net prodavnice postoji i krajnja varijanta da narucite na ime prijatelja/rodjaka iz neke od susjednih do juce bratskih nam republika , koji bi posiljku dalje proslijedio krajnjem korisniku .

Nazad
Vrh Dno