Šta je novo?

Hardver kupovina polovnog monitora

Procesori, matične ploče, memorije, hlađenje, grafičke kartice i ostale PC komponente

123456789

Poštovan
Učlanjen(a)
04.02.2022
Poena
60
Zamolio bi nekog da mi ucini ako hoce, ko je iz Subotice ili blizu subotica, da mi kupi monitor i posalje posekpresom.Uplaticu mu novac na racun.
Prodavac je sa KP iz subotice ima sve pozitivne ocene ali nece da salje, ako salje podize mi cenu.Monitor je tu oko 2500 do 3000 din
Bas taj monitor trazim i jurim.Bio bi veoma zahvalan da mi neko ucini.
Ako neko hoce moze ovde da pise ili na PP.Daleko sam 500km od Subotice

Monitori su kabasti, oko 1000 dinara je koliko košta dostava, i naj manji paketi su oko 350. Uštedeo bi jedino da ti ga neko donese besplatno tih 500KM. Monitore ako nisu u fabričkom pakovanju nije propručljivo slati kurirskom službom, suviše lako se oštete.

Monitori su kabasti, oko 1000 dinara je koliko košta dostava, i naj manji paketi su oko 350. Uštedeo bi jedino da ti ga neko donese besplatno tih 500KM. Monitore ako nisu u fabričkom pakovanju nije propručljivo slati kurirskom službom, suviše lako se oštete.
Sve si upravu sto si reko.

LG 22MP55HQ-P je iz subotice sto prodaje, imam isti takav ali je crko zato trazim taj monitor
mon 2.png
Naso sam u mom gradu isto neki LG IPS237L-BN sada me interesuje on trazi za adapter da se doplati 2000 din mislim mnogo je, da li cu ja moci sa mojim adapterom da koristim ovaj monitor da ne pokvarim nesto
mon 1.png
na prvom pise 19v-1,3 A
na drugom 19v-1,6A
sta je bolje da uzmem

Da li mora da bude LG monitor ?

Imas ispravnih polovnjaka na svakom koraku pa biraj.

Ako si bas zapeo za LG , za adapter ce ti traziti 15-20€

Ako nije neki specifican konektor mozes uzeti univerzalni ili neki original punjac za laptopove
( 19V 2-5A ) sa odgovarajucim konektorom , a moze da posluzi i GaN punjac 65W uz kabal
USB-A na DC konektor.

Da li mora da bude LG monitor ?

Imas ispravnih polovnjaka na svakom koraku pa biraj.

Ako si bas zapeo za LG , za adapter ce ti traziti 15-20€

Ako nije neki specifican konektor mozes uzeti univerzalni ili neki original punjac za laptopove
( 19V 2-5A ) sa odgovarajucim konektorom , a moze da posluzi i GaN punjac 65W uz kabal
USB-A na DC konektor.

Ne mora da bude LG.
Bitno je da je tu od 2013, 2014 pa na gore, da je IPS panel, da je led, da je od 22 do 24 inca i da ima HDM,VGA ulaze
Sad na kp ima 1467 strana, kako naci monitor i sve pregledati kada se ne razumem u monitore

Može li neki savet koji monitor da uzmem za nekih max 500€? Može polovan, ali bih pre novi izmedju ostalog iz razloga što bi poželjno bilo da bude bele boje kako bi ga uklopio sa kompom.
Treba mi pomoć oko toga na sta treba da obratim pažnju? Monitor je za gejming, internet i poneki film. Trenutno imam TV 32" sa rezolucijom 720p što je odvratno kad sediš ispred TV. Pikseli se jasno vide bez naprezanja :(. Ne bih išao ispod 32" pošto se bojim da će mi delovati malo. Mislim rezolucija od 1440p bi trebalo da mi bude dovoljno pogotovo posle ovih 720p na istu veličinu.
Koj tip panela da uzmem. OLED mi je preskup. Šta je sve bitno? Ne takmičim se tako da mi brzina nije toliko bitna. Hoću da slika bude što bolja za te pare i da što manje zeznem vid.

Da li je 1440p dovoljno za 32"? Ultrawide zakrivljan? Ili da uzmem 27" pa posle da dokupim projektor za filmove?
4k ne mogu jer rx 6750xt nije bas za 4k.
Mislim ne bih ja bas 500€ da dam ako ne moram. Radije bih 300.
VA ili IPS panel?
Sto vise gledam youtube vise sam zbunjen. A stari TV mi ide na zivce koliko je los tako da moram nesto sto pre da uzmam. Pomoc!

Nazad
Vrh Dno