- Učlanjen(a)
- 17.12.2013
- Poena
- 69
hteo bih savet, trebaju mi zvucnici za drugi komp a i za test ponekad nista fensi nista skipo, prvo sam se uhvatio za z506 imao za 80e...ali mi to 5.1 realno nije da mi treba jer na glavnoj masini vec imam z5500 ali ono kao veliki su mi pa poceo da gledam 2.0 sisteme bez woofera da manje zauzmu mesta, nasao z200 model za 30e...vredi li to necemu?
Zvučnici 2.0 Logitech Z200, Black
edit:
zvucnu imam ok neku xfi creative ako to nesto znaci da pomogne u odluci.
i ovi mi se jako svidjaju i tu su cenovno negde:
Zvučnici 2.0 Genius SP-HF800A
al svi kazu logitech logitech, da ne spominjem da sam devojci pre godinu dve uzeo iste kao te gore ali od 100e i nisu nizasta (Zvučnici 2.0 Genius SP-HF2020 60W Wood) ...puckaju kad se pale pukne ko petarda...reklamirao 2 puta kaoo nesto menjaii opet isto...ako je sa najskupljima tako ko zna kako je sa ovim 3 puta jeftinijima ali su mi jako lepi...
Zvučnici 2.0 Logitech Z200, Black
edit:
zvucnu imam ok neku xfi creative ako to nesto znaci da pomogne u odluci.
i ovi mi se jako svidjaju i tu su cenovno negde:
Zvučnici 2.0 Genius SP-HF800A
al svi kazu logitech logitech, da ne spominjem da sam devojci pre godinu dve uzeo iste kao te gore ali od 100e i nisu nizasta (Zvučnici 2.0 Genius SP-HF2020 60W Wood) ...puckaju kad se pale pukne ko petarda...reklamirao 2 puta kaoo nesto menjaii opet isto...ako je sa najskupljima tako ko zna kako je sa ovim 3 puta jeftinijima ali su mi jako lepi...
Poslednja izmena: