Šta je novo?

kupovina osrednjih zvucnika

KodMeneJeRadilo

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
17.12.2013
Poena
69
hteo bih savet, trebaju mi zvucnici za drugi komp a i za test ponekad nista fensi nista skipo, prvo sam se uhvatio za z506 imao za 80e...ali mi to 5.1 realno nije da mi treba jer na glavnoj masini vec imam z5500 ali ono kao veliki su mi pa poceo da gledam 2.0 sisteme bez woofera da manje zauzmu mesta, nasao z200 model za 30e...vredi li to necemu?

Zvučnici 2.0 Logitech Z200, Black

edit:

zvucnu imam ok neku xfi creative ako to nesto znaci da pomogne u odluci.

i ovi mi se jako svidjaju i tu su cenovno negde:

Zvučnici 2.0 Genius SP-HF800A

al svi kazu logitech logitech, da ne spominjem da sam devojci pre godinu dve uzeo iste kao te gore ali od 100e i nisu nizasta (Zvučnici 2.0 Genius SP-HF2020 60W Wood) ...puckaju kad se pale pukne ko petarda...reklamirao 2 puta kaoo nesto menjaii opet isto...ako je sa najskupljima tako ko zna kako je sa ovim 3 puta jeftinijima ali su mi jako lepi...

Poslednja izmena:
Na KP još uvek mogu da se nađu Neo/Blueberry SW-X51 za 30e što je savršena kupovina. Mogu da se koriste i kao 2.1, prosto se "mirroruje" signal sa prednjih na zadnje i postave jedni pored drugih, logično.

meni treba bas 2.0 sistem a i da je lepo estetski i da je u garanciji iz radnje, znaci dvoumim se sada izmedju ovih ako moze savet:

Zvučnici 2.0 Logitech Z200, Black (jedini ima ulaz za slusalice ali su slabi zvucnici i cena je oko 3700)
Zvučnici 2.0 Genius SP-HF800A (jako su lepi lepsi od ovih ispod isto nemaju za slusalice i cena je oko 4400)
Zvučnici 2.0 Genius SP-HF1250B 40W (ruzniji su od onih iznad ali duplo jaci nemaju za slusalice i cena je oko 5300)

ne odgovaraju mi estetski a i nemaju ulaz ni za slusalice ni za dodatni uredjal kao na primer telefon...***

estetika odgovara za sva 3 zvucnika, nije mi presudan izlaz za slusalice zato sam i pitao da li vredi i sta vredi rizikovati na ta 3...logitech mi deluje jako slabo za tu cenu...ako se bira izmedju 2 geniusa jeftimiji i lepsi je drugi ali ovaj treci malo skupkji dosta jaci i ne mogu da procenim rizik.

ti sve kontriras :) citajuci svuda utiske po sajtovima nasim itd sam zakljucio da su jaci a i po specifikacijama a ti 500 model necu ili taj 800 ili onaj 1250 ako govorimo u genius ali mi se vise svidja taj 800 jeftiniji je ali onaj 1250 nominalno je 2x jaci...i kao bolji a skuplji 900din...ali hvala ti sto trosis svoje vreme na sebe, znam ja oces 2 piva :) kao djoda si :)

Poslednja izmena:
salio sam se naravno nemoj da si takav, evo sad ovaj treci model sam nasao za 4700...nemam pojma vise :)

Ma i ja se zezam, HF500A sam predložio jer mi se čini estetski OK, dovoljno je snažan (nisam video da se neko buni) i ima izlaz za sl.

Onda kupi 1250B kad si ih već našao povoljnije. Barem bih ja tako.

h800 je noviji model generalno a taj 1250 je stariji pa nekako ne znam koji je koliko generalno bolji...sad ispade da je razlika izmedju 1250 i 800 modela 300 din :( a na nekim sajtovima je cak i 800 model skuplji od 1250...ali su mi ti ruzniji...800 mi jepsi a opet kao da je meni pa potrebno da bude jaci...mislim imam z5500 u istoj sobi na drugom kompu ako mi bas bude trebalo jace :) znam pricam sam sa sobom...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno