Šta je novo?

Kupovina Miša preporuka

robertz

Slavan
Učlanjen(a)
27.05.2006
Poena
309
Dakle treba mi savet iskusnijih od mene.
Kupujem miša za laptop. E sada, da li uzeti bezičnog miša ili neki bluetooth. Dakle šta je bolje i kakva je razlika uopšte izmedju njih ??
Naravno i neki predlog za kupovinu s razumnom cenom.
Pozdrav i hvala unapred !!

Bluetooth samo ako nemas slobodnih usb posto brže potroše bateriju/e, a inače imaš za oko 2k logitech modela sa micro usb risiverom primer Logitech M235.

+ 1 za Logitech M235

Ajde da ne otvaram novu temu. Treba mi wireless laserski miš za netbook ali da je skoro full veličine desktop miša i da ima nano unifying risiver. Htedoh da uzmem ovaj Logitech M505 ali videh na youtube da je ipak nešto manji. Nemam veliku šaku ali sam navikao na G5 i hoću tu veličinu kod miša. Jedini uslov da je ispod 50e. Možda VX Nano, on je 38e? Čini mi se da je veći malo od M505.

Bluetooth zaboravi, ja imam neki Prestigio bluetooth koji sam platio oko 3k, nove duracel baterije traju 15ak dana, a inace mis, tj laser nije los, 1sens u cs i radi super bez zaglupljivanja. Ja sam nesto merkao da uzmem Logitech m705 marathon

Ajde da ne otvaram novu temu. Treba mi wireless laserski miš za netbook ali da je skoro full veličine desktop miša i da ima nano unifying risiver. Htedoh da uzmem ovaj Logitech M505 ali videh na youtube da je ipak nešto manji. Nemam veliku šaku ali sam navikao na G5 i hoću tu veličinu kod miša. Jedini uslov da je ispod 50e. Možda VX Nano, on je 38e? Čini mi se da je veći malo od M505.

Gizmore uzmi VX Nano neces se pokajati, odlican mis, kvalitetan, baterija mu traje jako dugo, elegantan...

O cemu vi pricate ljudi:) BT misevi su jedini kojima nikakvi drugi signali ne smetaju, svaki wireless mis ce imati neko seckanje i lag, pokusao sam sa 3 komada jer sam hteo da ustedim (sve logi), i na kraju zavrsio na BT-u, ponasa se kao na zici, i to vazi za bilo kakve bezicne uredjaje.

Sent from my non-generic phone using Tapatalk

Uf...uzmi wireless logitecha ako si spreman na nerviranje kad crknu mikroprekidaci (citaj pocnu klikovi da zezaju, mada to zavisi od slucaja do slucaja, moze se desi i da ti radi sledecih 10 godina), a BT zaobilazi u sirokom luku, wireless misevi su davno prelezali lagove i ostale gluposti, bar sto se tice logitechovih glodara (imam ih 3 kom.). Imam V550 koji radi ko sat (za sada, samo cekam kad ce klikovi krenuti da se druze za Grim Reaperom)

Ja imam jednu trilemu. Izbor se sveo na 3 logitech modela, M505, M510 i M705. Nešto sam guglao, ali uvek su različita mišljenja koji je bolji. M705 nije simetričan, a deluje mi ok, mada je nešto skuplji. Ne znam koji od ova 3 najviše troši baterije, mada verujem da su slični. Imate li neki savet šta da prelomim? :)

Samo da dam negativnu ocenu za Logitech V470. To je bluetooth mis, koji nenormalno laguje. Ja sam ga bio kupio i jedva uspeo vratiti.
Znaci NE V470 ni pod razno.

Sto se baterija tice, preporucujem toshiba, meni su se pokazale bolje od duracell, koje su bile bas prosecne (ne znam sto ih ljudi kupuju).

Poslednja izmena:
Da ne otvaram novu temu...
Mozda glupo pitanje ali bolje da pitam :)
Treba mi novi mis (nesto sam gledao Logitech Maraton M705 da uzmem...), e sad posto imam logi mx3200 i njegov usb receiver da li ce biti problem da u isto vreme radi i Unifying receiver od M705? Ili mozda ce raditi tastatura na Unifying receiver-u? :D

Nazad
Vrh Dno