Šta je novo?

kupovina laptopa u nemackoj

jaybox

Slavan
Učlanjen(a)
11.01.2005
Poena
319
trebao bi uskoro da idem do dizeldorfa [otprilike novembar] pa mislim da tamo pazarim laptop, pa ima li neko neki predlog gde da uzmem i da li uopste da se cimam zbog par evra razlike, zbog servisa garancije itd.

Stvar tvog licnog odabira ali ja se ne bi cimao. Bolje idi u neki provereni servis tj. prodajni centar u BG i kupi laptop. Tu ti je "pred nosom" ako treba neki servis ili reklamacija. A neverujem da je bas neka velika razlika u ceni.

Ne znam da li koristiš srpski raspored na tastaturi (nekima čak i smeta), tamo možeš računati samo na DE i US raspored. Zbog garancije bih ja pre ovde uzeo.

ok. tnx. nije mi nista hitno, i ja mislim da ovde na miru pazarim. a bice u decembru i neki popusti i tako to :)

Ni ja se ne bih cimao ali pogledaj malo elektronske radnje u Nemackoj - naicices na more slucajeva da u nemackoj imas garanciju od 2 godine na uredjaj plus godinu medjunarodne npr a u Srbiji samo jednu godinu i to "obicnu". Cene su manje-vise iste. Pre par godina je u Nemackoj bilo nesto jeftinije, sada su cene iste, mozda je u Srbiji cak par eur jeftinije.

Nazad
Vrh Dno