Šta je novo?

Kupovina laptopa u 2023 - opšta tema [za konkretne preporuke je podforum "Šta da kupim"]

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ok taj intel? Pošto, čini mi se, više hvalite ryzen, pa zato pitam?

@dlz ako preferiraš amd, uzmi dva. Jedinica je kvalitetnija i tvrđa mašina.

• Like
Reagovanja: dlz
Sad za BF bio u B&H Lenovo Pro 7i sa i9 (14gen), 32GB DDR5, 2TB i RTX 4090 GDDR6 za $2199...

I još vaučer za novog Indijanu...

Bio je za 2400, ja ne videh za 2200 u b&h baš sam pratio. Evo sad razmišljam da li da uzimam taj sa 4080 za 2k ili ovaj zephyrus g16 sa ryzen ai i 4070 za iste pare. Yoga mi pada poalako na 3će mesto + nikako da bude opet na akciji.

@fkloznica haha imacu u vidu. Mada i ako ga uzmem cu ga lupim za cenu posto vidim da je ovde najpovoljniji na KP oko 2750e.

Btw ta 4060 opcija se ne isplati nikako...za 100$ trenutno vise 4070 i 2Tb rama je bez razmisljanja buy. Al ono sto me nervira je postojanje MSI Stealth A16 AI+ koji je za gotovo istu konfiguraciju 300 dolara jeftiniji...a ima par stvari koje su mi bolje i vise odgovaraju; videcu, danas verovatno porucim nesto, imam jos par sati vremena. Da G16 nema taj glossy ekran i da moze 180 stepeni, ne bi razmisljao uopste. I tako pre cetvrtka nece stici u prodavnicu (mada sam ja od srede i fizicki tamo).

Takodje moram videti ko je ovlascen za asus u srbiji, tj postoji li mogucnosti dobiti worldwide garanciju ako se uplati ona dodatna asus care plus garancija, posto ovako preko BB vazi samo za USA. Naravno, ako mi za 14 dana koliko sam tamo sve radi i nadjem da je bez defekata, radice "doveka".

Edit: smor ogromni sto ovaj Asus Proart P16 nema ekran sa vecim osvezavanjem od 60hz.

@Diamond video sam taj problem, ne znaci da svaki primerak ima...desi se uvek falinka tu i tamo. Evo i G16 ima problema sa coin wine, sa ispadanje sa nesretne mediatek wifi mreze itd.

Sa druge strane, slazem se da je power buton sa strane najgluplji izum ikada!

Edit: kad pogledam video, realno ako je svaki power ovako dizajniran, treba ih spaliti.

Poslednja izmena:
Jako glupo su to napravili, ja izbegavam da ga gasim, obično ga stavim u sleep i kad ga otvorim i on se pali. Za godinu dana korišćenja ne znam dal sam 3 puta pritisnuo taj taster, što znači da imam fore još bar 4 puta xD (malo sale)

@Diamond video sam taj problem, ne znaci da svaki primerak ima...desi se uvek falinka tu i tamo. Evo i G16 ima problema sa coin wine, sa ispadanje sa nesretne mediatek wifi mreze itd.

Sa druge strane, slazem se da je power buton sa strane najgluplji izum ikada!

Edit: kad pogledam video, realno ako je svaki power ovako dizajniran, treba ih spaliti.
У питању је начин производње не фалинка
Нпр Thinkpad има више произвођача за тастатуру. За рецензију на интернету бирају боље, а кад купиш добијеш лошију тастатуру.
О масовним проблемима са пуњењем преко usb c и цркавањем портова и да не говорим.
То је planned obsolency.
Прављено да убрзо види сервис.

Au brate ala ti udaras jako 🤣
Biće zanimljivo pročitati mini review tvoj, pošto si svašta koristio :)

Edit: vidim da je sada na akcijama u Amerikama :) 2k $ bez uračunatog poreza

870 grama :)

Dell_brand_tiers.jpg

Poslednja izmena:
Sad malo pratim, pa ovan novi lenovo pro 7 je smeće neopevano...unakaradili su ga u svakom pogledu...definitivno posle 2022 modela je krenula stramputica...generalno ta pomenuta smanjena baterija mi je najmanji problem posle svega što sam video.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno