hepismajli
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 19.11.2014
- Poena
- 55
Jeste kod nas ima na eponudi u vise radnji. Prebacicu temu u Kupovina laptopa, nisam video da postoji, pa moze gornji post da se izbrise. Hvala.
Za putovanja samo neki 13", eventualno 14" i sto laksi.Jel ima neko iskustva mišljenje o Asus Vivobook Go 15 (E1504FA-BQ521) FHD Ryzen 5 7520U 16GB 512GB SSD.
Trenutno se kod nas sa 2 godine garancije može kupiti za 59k. Da li je to dobra kupovina? Deluje da je solidne izrade ali ne znam kakvi su mu ekran i baterija.
Laptop mi služi za putovanja, dakle lakši surf, multimedija, skype/zoom i kao backup. Nije mi hitno da kupim ali bi trebalo da razmišljam o zameni laptopa do kraja godine pa da li čekati crni petak ili iskoristiti ovu promociju?
Ili nesto ovakoMoze preporuka za klinca do 600,650 evra, nista zahtevno, kanter i lol ce igrati i na vegi, pristojno. On je ovaj gledao,Ako mislite da ima bolje recite, mada meni se cini ovih 16gb, mozda i previse za ovakvu masinu
Hvala druze na odgovoru, a sta mislite o ovom svidja mu se dizajn tu je negde sa cenomOnaj prvi je bolji procesor
Hvala na savetu ima dva modela, u ovom cenovnom rangu, dobija se win 11 home, ali losiji ryzen 5 5600,u odnosu na gore pomenuti model sa i5 1235u.
Nisam u toku - šta si kupovao?Stigla đunta...više utisaka kad budem u prilici da iztestiram. Super zapakovan ali ipak vidim da je kutija od nazad pomalo ulubljena.
Jel to i ti gledaš sa mobilnog forum pa ne vidiš slike, kao ja pre par dana?! Post #770 iz ove teme, punjač lenovo 135w za naš laptop, stigao preključe (za manje od mesec dana)!Nisam u toku - šta si kupovao?
U asusu vivobook 15, sa i3 1115g4, 37000d.,takodje lepa cena, ali vredi dodati za i5.Low budget laptopovi sa i5 1235U pali na 48.000 https://www.eponuda.com/laptopovi-c...5u-8gb-256gb-ssd-6f1z9ea-laptop-cena-10909643
Iz nekog razloga ne mogu da vidim neke slike a neke vidim...Jel to i ti gledaš sa mobilnog forum pa ne vidiš slike, kao ja pre par dana?! Post #770 iz ove teme, punjač lenovo 135w za naš laptop, stigao preključe (za manje od mesec dana)!
Ovo je bomba - koliko vidim 135W, isti output kao trenutni punjac za Thinkpad samo nije type-c nego njihova zuta cigla. Bas bi bilo dobro imati i ovo.Stigla đunta...više utisaka kad budem u prilici da iztestiram. Super zapakovan ali ipak vidim da je kutija od nazad pomalo ulubljena.
Ne može ništa punjaču da bude od tako malog udubljenja.Stigla đunta...više utisaka kad budem u prilici da iztestiram. Super zapakovan ali ipak vidim da je kutija od nazad pomalo ulubljena.
Ima u pakovanju dva kabela (ako pogledaš sliku)...usb-c na njihov proprietary port i usb-c na usb-c...za razliku od novog 140w (koji podržavaju samo 2023 modeli) gde dobijaš samo jedan kabel a košta oko 15e više. Izašao me oko 40e sa sve poštarinom i carinskim uslugama...a tačnu cenu na aliju imaš na slici sa #770 ako se ne varam. Jedina primedba ide na usa-eu adapter za struju koji su mi poslali ali imam kući par komada kvalitetnijih pa sam ovaj bacio.Ovo je bomba - koliko vidim 135W, isti output kao trenutni punjac za Thinkpad samo nije type-c nego njihova zuta cigla. Bas bi bilo dobro imati i ovo.
Ako nije tajna koliko te je izasao?
Отвори посебну тему, овде све неки гејмерски лаптоповиJel ima neko iskustva mišljenje o Asus Vivobook Go 15 (E1504FA-BQ521) FHD Ryzen 5 7520U 16GB 512GB SSD.
Trenutno se kod nas sa 2 godine garancije može kupiti za 59k. Da li je to dobra kupovina? Deluje da je solidne izrade ali ne znam kakvi su mu ekran i baterija.
Laptop mi služi za putovanja, dakle lakši surf, multimedija, skype/zoom i kao backup. Nije mi hitno da kupim ali bi trebalo da razmišljam o zameni laptopa do kraja godine pa da li čekati crni petak ili iskoristiti ovu promociju?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari