Po mogucnosti nov, gde mi je vise isplativo ? Sto se tice preko, cesto putujem kroz Austriju i Nemacku,Nov ili polovan, kupuješ u srb ili preko, jel mora u prodavnici ili može kp i ostalo?
2k evra ti je verovatno nepotrebno za tvoj nacin korišćenja. Već sa 1k možeš da dobiješ to što ti treba. Moj savet ti je da sam izguglas modele koji ti dolaze u obzir i na YouTube pogledaš kako se nose sa naslovima koje bi ti potencijalno igrao. Niko nije imao sve modele, pa će retko ko da ti kaze objektivno koji je najbolja kupovina. Moj savet ti je sa garancijom uzimati, jer gaming laptop će se grejati i nije loše imati kakvu takvu garanciju. Naravno pogledaš i recenzije na netu kako je reseno hlađenja na modelima koji ti dolaze u obzir. Pa eventualno kada svedes izbor na par modela možeš ponovo da pitaš i verujem da će dobiti precizniji odgovor na forumu. Ja onako na brzaka što stam pogledao imaš već za 900-1000e modele sa rtx 4060 grafikom koja bi trebalo da zadovolji neke osnovne potrebe, ali neka se javi neko ko je upucenijiji u materiju.Po mogucnosti nov, gde mi je vise isplativo ? Sto se tice preko, cesto putujem kroz Austriju i Nemacku,
Ako ćeš gledati nov i kako je najviše isplativo, onda je to verovatno opcija da kupiš u prodavnici preko i vratiš porez ukoliko si u mogućnosti. Bacih pogled brzinski na mediamarkt, nešto ovako bi ti sigurno radilo posao (ja sam imao model pre ovoga i mašina je tenk)...Po mogucnosti nov, gde mi je vise isplativo ? Sto se tice preko, cesto putujem kroz Austriju i Nemacku,
Gde si gledao ? Ako nije problem da mi posaljes link2k evra ti je verovatno nepotrebno za tvoj nacin korišćenja. Već sa 1k možeš da dobiješ to što ti treba. Moj savet ti je da sam izguglas modele koji ti dolaze u obzir i na YouTube pogledaš kako se nose sa naslovima koje bi ti potencijalno igrao. Niko nije imao sve modele, pa će retko ko da ti kaze objektivno koji je najbolja kupovina. Moj savet ti je sa garancijom uzimati, jer gaming laptop će se grejati i nije loše imati kakvu takvu garanciju. Naravno pogledaš i recenzije na netu kako je reseno hlađenja na modelima koji ti dolaze u obzir. Pa eventualno kada svedes izbor na par modela možeš ponovo da pitaš i verujem da će dobiti precizniji odgovor na forumu. Ja onako na brzaka što stam pogledao imaš već za 900-1000e modele sa rtx 4060 grafikom koja bi trebalo da zadovolji neke osnovne potrebe, ali neka se javi neko ko je upucenijiji u materiju.
Ako ćeš gledati nov i kako je najviše isplativo, onda je to verovatno opcija da kupiš u prodavnici preko i vratiš porez ukoliko si u mogućnosti. Bacih pogled brzinski na mediamarkt, nešto ovako bi ti sigurno radilo posao (ja sam imao model pre ovoga i mašina je tenk)...
Takođe, ukoliko gledaš nešto manje i lakše (npr da možeš da ležiš i držiš otvoren laptop tipa 180 stepeni na stomaku), onda legion slim 5 14 inča ili asus zephyrus 14 (4060 grafika je sasvim dovoljna za ugodno igranje svega), a kada ugasiš boost na cpu kroz registri, smanjio si im automatski temperaturu za 15-20 stepeni samim tim i drastično zagrevanje celog kućišta.
Moj savet (iz mog iskustva), bar kad je kupovina u De u pitanju, ako imaš nekoga ko ima adresu, da se poruči direktno od proizvođača. Uvek bude jeftinije + ako uspeš povraćaj poreza - fantastično.
Inače, nije da me neko pita, ali ja bih uvek probao da odgovorim, ako je moguće, ljude da gejmuju na laptopu.![]()
Nemam nikog, ali vidjam one paketomate cesto. Prepostavljam da moze preko toga ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari