Šta je novo?

Kupovina igara sa PS Store-a

kakav ban kakve gluposti! to je legalno i NIGDE ne kazhe da to ne smesh raditi. ti samo skinesh s mog naloga i nikad se vishe ne ulogujesh na njega, a poshto je to moj US nalog, ni ja ne igram na njemu. i normalno igrash igru s svog naloga, samo ne brishesh moj user s konzole posto je on kao vlasnik igre. ja sam se tako menjao s ljudima iz britanije i shire.

Poslednja izmena:
Ja sam se dogovorio sa nekim likom na ebayu da mi snizi cenu kartice od 20$ za 26 al je uslov 2komada pa ako neko da uzme samnom po jednu ...

kakav ban kakve gluposti! to je legalno i NIGDE ne kazhe da to ne smesh raditi. ti samo skinesh s mog naloga i nikad se vishe ne ulogujesh na njega, a poshto je to moj US nalog, ni ja ne igram na njemu. i normalno igrash igru s svog naloga, samo ne brishesh moj user s konzole posto je on kao vlasnik igre. ja sam se tako menjao s ljudima iz britanije i shire.

Dakle skinem sa tvog naloga, a igra ostaje i na mom nalogu? Mislimo naravno na one PS3 naloge koje biras cim upalis sistem?

bash tako. zapravo samo zapochensh dl sa mog naloga(koji kreirash kao novi user na svom ps3-u), i onda vec mozhesh da se izlogujesh a dl ce ti zavrshiti na svom nalogu, i nikad vishe ne morash da se ulogujesh na moj nalog(a ni necesh moci, posto ja kod shera postavim temp pass koji promenim za 5 minuta), ali ne brishesh moj nalog(odnosno taj user). i igrash igru sasvim normalno.

Jel postoji neka mogucnost da se poruci Stardust HD sa PSN Store-a? Registrovao sam se na UK tako da mi virtuon kartica ne prolazi posto je sa ovih prostora :(

Po milijarditi put, naruci PSN karticu za SAD prodavnicu sa play-asia, napravi account sa adresom u SAD-u i iskoristi tu karticu da skines Super StarDust.
Igra ce ti raditi na PS-u 3, bez obzira sa kog accounta pristupas.

Po milijarditi put, naruci PSN karticu za SAD prodavnicu sa play-asia, napravi account sa adresom u SAD-u i iskoristi tu karticu da skines Super StarDust.
Igra ce ti raditi na PS-u 3, bez obzira sa kog accounta pristupas.

Sto bih kupovao karticu od 20e zbog igre od 5e? Ne postoji nijedna druga mogucnost?

Ne, osim ako nemas nekoga u inostranstvu koji bi ti obavio transakciju.

Ajde ako hoćete da se skupimo da šerujemo onaj Ratchet što ide preko PSN-a, to je mnogo dobro :)

Poslednja izmena:
Pa valjda ce nekada biti josh neshto sa PSNa da se kupi :d

Ajde, ja mogu da kupim 20$ karticu za 26, kod dobijam u roku od par sati...

Ja sam za :) Plus me pisi i za Stardust HD :) Stari Stardust sam igrao na A1200 kad se pojavio pod nazivom Super Stardust (jedna od prvih igara sa podrskom za AGA chipset). Pre par meseci sam nabavio Stardust za PSP i odusevio se kako izgra izgleda i koliko je zarazna. Posto sam PSP prodao i pazario PS3 to je definitivno igra koja se mora naci u kucnoj kolekciji. Demo sa PSN Store-a je samo potvrdio da nema promasaja kad je ova igra u pitanju :)

Drajveru koliko nas treba i jel bi ti to onda mogao da nam odradiš? Mislim tebi ne treba da pričam ali zbog drugih radi se o Ratchet & Clank Quest for Booty. Aj' ako nije problem napiši koliko para bi bilo na nas koliko? Evo ti smo playerPA i ja za sada.

Svi ovde koji su registrovani na PSN-u su uglavnom na UK i USA...

Jel to zato sto oni najvise nude ili zbog toga sto je najlakse da se tamo registrujete?

Posto ja sam ziveo neko vreme u Nemackoj, a i dalje sam tamo prijavljen + keva mi tamo i dalje zivi + imam racun u banci na svoje ime...E sad, sigurno mogu da se prijavim na PSN-u kao da sam u Nemackoj a i moci cu najverovatnije da skidam stvari s obzirom da nisu nesto skupe...valjda nisu posto nisam jos online sa PS3 da proverim...

I sad na kraju, dal postoje neke razlike izmedju UK, USA i Deutschland PSN-a???

Izmedju UK i Nemacke nema, jer to spada pod evropski PSN, americki je totalno druga pricha.

@ Goran

To sa drajverom i to deljenje mozes samo ako si sa njim bio u kombinaciji za Wipeout. On je sada osudjen na te ljude kojima je podelio Wipeout i samo sa njima moze da deli naredne kupovine. Jedino da ti ili neko od vas ko nije do sada delio nikom, uzme PSN karticu, pa onda podeli..

Ma mogu ja da vam kupim PSN karticu, na to sam mislio. Znam da sam osudjen na te ljude, ako uopshte napravimo kombinaciju i za wipeout, tek je jedan chovek skinuo i napravila se neka zbrka :d

Skidao sam preko pavleta Wipeout.

Ma mogu ja da vam kupim PSN karticu, na to sam mislio. Znam da sam osudjen na te ljude, ako uopshte napravimo kombinaciju i za wipeout, tek je jedan chovek skinuo i napravila se neka zbrka :d

Znaci zastoj :). Uzeo bih ja i taj R&K.

Poslednja izmena:
Ako se i to bude uzimalo racunajte me :).

Nazad
Vrh Dno