u gta4
na 1280x je naravno na medium tex / high i very high zahtevaju 1 gb vrama /
sto se tice AA i AF , ukljucene su po defaultu /mislim i da ne postoje opcije za gasenje/ , kao i Vsync i DepthOfField.
sto se tice svega ostalog
na 1680x , je mala vajda od AA , tako da ga gasim.
I jedna i druga grafa su sasvim OK za moje potrebe.
Sto se tice moje licne preporuke, imao sam ASUS 4830 512mb,
overklokovana je ravna 4850 na def.
U poredjenju sa pomenute dve je azdaja.
osim ako nema izrazitu zelju za bacanjem para, ili ako se bavi renderingom,
Neka uzme 4830 , sve ostalo ja , zasad , cisto iz..k.vanje.
...a ova koju sam uzeo za moje potrebe super radi,crysis ide bez seckanja cod4 isto,fifa 2008,sve radi najnormalnije...
hvala na savetima,ali ja sam verovali ili ne uzeo ati radeon EAh3650 silent magic,sta god mu to znacilo,za 4700 din,prvo ni jedna od gore pomenute kartice nije bila dostupna ni u jednoj od 7 vranjskih kompijuterskih radnji,na dva mesta sam nasao mislim 4650 ili slicnu nisam siguran,kosta oko 9500 hiljada,a ova koju sam uzeo za moje potrebe super radi,crysis ide bez seckanja cod4 isto,fifa 2008,sve radi najnormalnije,sistem vista ultimate 64bit takodje radi odlicno,tako da se ja nesto ne opterecujem time da mora da se sve pokrene na full,i iskreno ako crysis radi ovako na njoj ne vidim razloga da dam jos 100/150 eura za neku skuplju karticu,e sad ko je pravi gamer i ima sa cim da kupi doticne skupe kartice,svaka cast,meni je ova dovoljna,bar za ovu godinu,ovo mi je inace treca grafa od avgusta 2007 god,od kad imam komp,pozdrav i hvala svima.
Sine Nebojsa tako ti je to u Vranju
E i to, najvise mrzim sto te ustinu za dve godine garancije, pa umesto 3 dobijes samo 1 godinu garancije.
Jel' to zato sto u Vranje nema laganje?
trenutno imam nvidia geforce 8600 gt,i mnogo me zeza,razmisljam da uzmem ili nvidia 9400 ili ati radeon 3850 ,imam 2 gb rama,procesor amd athlon DC 5000+ na 2.6 ghz,po vasem misljenju koja bi bila bolja kupovina,nvidia ili ati.
trenutno imam nvidia geforce 8600 gt,i mnogo me zeza,razmisljam da uzmem ili nvidia 9400 ili ati radeon 3850 ,imam 2 gb rama,procesor amd athlon DC 5000+ na 2.6 ghz,po vasem misljenju koja bi bila bolja kupovina,nvidia ili ati.
Kog proizvodjaca je bila ta 8600gt? Mogu da ti kazem da prelaskom na 3650 sa ddr2 nisi nista dobio a ako ti je 8600gt bila sa dd3 onda si cak kupio za nijansu sporiju kartu. Ako ti je crkavala onda je ok zamena a ako nije onda ne vidim svrhu.
Kako uopste dodju ljudi u situaciju da kupe takve kartice kao sto je taj 3650 DDR2???
Mislim danas u eri interneta, silnih casopisa i ko zna cega, neko ode i da dobre pare za 3650?????
Pa ne cimaju se svi kao mi ovde na BENCHu!
Sta te cudi, pa takvi su ti retaileri ovde u nasem gradu, doduse ima jedan sa kojim ja saradjujem povremeno koji i ima neku sirinu ovi ostali su samo culi za IT i lova im je jedino merilo poslovanja a broj zadovoljnih musterija moze da bude i u minusu.Znas li ti da sam ja obisao sve radnje i u nijednoj nisam nasao brendirano kvalitetno napajanje, sta da ti pricam vise, odavno ne kupujem hardware u gradu ali obidjem tako da vidim sta ima novo.:d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari