[SAJ]ber Kurajber
Uticajan
- Učlanjen(a)
- 17.04.2004
- Poena
- 1,585
Ja se nadam da mi sledeci put nece goreti pod nogama pa cu da uzmem Yuasu.
Taj je meni otišao ispod 4 godine, slično tako, nisam merio napon, ali vidiš sijalice (srednja svetla, tabla) i sve, i onda okreneš ključ, cela tabla se ugasi... za taj aku mislim da je to to...Da li akumulator može da pravi problem iako pokazuje da je pun. Mereno unimerom napon 12.83V, smart punjač takođe pokazuje isto, da je pun.
Auto se ponaša kao da je akumulator mrtav, ne radi daljinsko zaključavanje, radio se upali na terenutak, na tabli se pojavi na krtatko samo znak za otvorena vrata ali kad okrenem kljuc nista se ne desava, sijalice u kabini jedva da se upale i to na kratko.
U pitanju crvena Topla stara 6 god.
To su ti novi akumulatori voziš normalno u petak, u ponedeljak ili čak nedelju ujutru je mrtav nema ni 1 verglanje snage, napod padne ispod potrebnog i za komandnu tablu... neki potraju 2 godine, neki 4 i to je to... ko ima sreće možda izgura kao ti...Da to je to, akumulator je u pitanju.
Sad sam izmerio kad okrenem ključ ode ispod 7V.
Nikad mi se nije desilo da crkne tako odjednom, juče sve normalno a danas simptomi kao da je totalno ispražnjen. Odoh da uzmem neki ....![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari