TheCeki
Zapažen
- Učlanjen(a)
- 23.02.2025
- Poena
- 2
Dakle imam RX 6900XT Red Devil Ultimate. Situacija je takva da nakon veceg istrazivanja o grafickoj, doslo se na odgovor da najefikasnije i najbolje radi uz mali blagi undervolt. To je i odradjeno i samim tim ne treba karta ici jace od 280W+ potrosnje. Od napajanja imam polovno Corsair RM850X (2021 model), ali pored svih potrebnih kablova prodavac je samo imao jedan PCIE kabl 8pin + 8pin "pigtail" iliti onaj dodatni mali. Koliko sam se mogao informisati glavni 8pin moze da snabdeva 150W, dok ovaj "pigtail" 75W. Izuzetno je preporuceno uzeti 3 individualna 8pin kabla sto bi moglo snabdevati 450W teoretske snage.
Pitanje je: Gde mogu nabaviti Corsair Type 4 PCIE kablove za RMx model napajanja ovde kod nas?
Dodatno: Razmisljao sam naruciti sa AliExpress nakon kontaktiranja prodavca i detaljne provere kvaliteta i izrade kabla, ali nije mi situacija za kockanje.
Pitanje je: Gde mogu nabaviti Corsair Type 4 PCIE kablove za RMx model napajanja ovde kod nas?
Dodatno: Razmisljao sam naruciti sa AliExpress nakon kontaktiranja prodavca i detaljne provere kvaliteta i izrade kabla, ali nije mi situacija za kockanje.