bobby63 je napisao(la):Pogledajte test za 9940 na http://www.hardware-testdk.com/test_show.asp?id=957
U odnosu na ovo mi svi ostali 5.1 sistemi do 200€ izgledaju kao igracke.
Pozdrav
genijalcin@23 je napisao(la):...
mnogo su skuplji od Creative 5300. Ja mislim da ne vredi davati za 5.1 zvucnike 180 evra, koliko kostaju ti, vec skupiti jos neke pare i kupiti kvalitetne zvucnike.
notax je napisao(la):...
A na koje konkretno mislis i za koje pare ??
genijalcin@23 je napisao(la):...
pa ne znam, neku kombinaciju pojacalo + standardni zvucnici (e sad ne znam kako se krecu cene ovih "malo" kvalitetnijih tipa tannoy). skupje je, ali dere bilo koji 5.1 sistem, a realno ne vredi davati 180 evra za 5.1 sistem. pre bih uzeo neko polovno pojacalo i nove zvucnike.
nIce Cream je napisao(la):...
:sceptic: :sceptic: :sceptic:
Odakle znas da ne vredi??? Da li si nekada cuo neki 5.1 sistem od 180eura??? To da dere bilo koji 5.1 sistem... :beat: Bas se pitam kakav bi to bio balans? verovatno ocajan... a da ne govorim o neujednacenim frekvenciskim karakteristikama koje bi sigurno bile izrazene
Po tvojoj teoriji, svi 5.1 sistemi su farsa i podvala, i otimanje para... :?:
Stevs je napisao(la):Po nekom mom subjektivnom utisku Creative Inspire 5300 su nešto bolji zvučnici od Altec Lansing 251. Probao sam i jedne i druge. Najveća zamerka na Altec Lansing 251 je što nemaju nikakav daljinski već uvek moraš da ustaješ do prednjeg zvučnika i da podešavaš.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari