Šta je novo?

kupidisk.com pravi sajt ili dresh

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

bubu63

Slavan
Učlanjen(a)
30.05.2005
Poena
309
Da li je neko narucivao igre kond ovog Nishlije?
Pokusavam da narucim igre a lik me kulira,
pa me interesuje da li je to lagarija ili stvarno
lik radi pravi posao!!! :mad:

Ja sam narucivao 2 puta ranije dok jos nisu bili u prodaji originali, ali sad su samo originali u prodaji, tako da me ne zanimaju.

Nije prevara, clan jorgovan je na forumu i stvarno su originali, doduse iz kine.

Imam prijatelja iz Niša koji već duže vreme kupuje od njega tako da znam da tip ''radi'', a što se tiče ''kuliranja'' to mu je praksa iz već poznatih razloga (pogotovu što do sada nisi kupovao kod njega)

Pa ako prodaje originale, zashto bi kulirao ?

jer su originali iz Kine ;)

Znam da je moj ortak narucio za igraonicu dosta diskova i ovaj je to ispostovao i doneo mu do Beograda.

Originali su ne bas iz Kine, vec Tajvana, dakle uputstvo je na Tajvanskom, ali je sve zato originalno, sa pravim serijskim brojevima i sl. Inace, sajt ima i forum, pa mozete direktno pitati tamo: http://www.kupidisk.com/forum/

pTomic je napisao(la):
Znam da je moj ortak narucio za igraonicu dosta diskova i ovaj je to ispostovao i doneo mu do Beograda.

Ajde ako moze taj tvoj drugar da naruci za mene splinter cell chaos teory,
posto je vec uzimao od Nishlije!Nista obavezno ako moze usluga posto
me lik ocigledno klira valjano!
kontakt [email protected] :wave:

Ma ne kuliram nikoga nego mene kulira racunar bez koga sam vec nekoliko dana. Naime prilikom zamene ploce nekoliko stvari je poslo naopacke pa sam trenutno bez kompa... tako da su svi mailovi sa naloga na sajtu neodgovoreni... Nadam se da cu sutra zameniti plocu pa da ako sve bude ok popodne odgovaram na mailove...

Znaci da ponovim jos nednom, niukog ne kuliram samo nemam komp trenutno... "je**" ga desava se...

Placebo je napisao(la):
A kad ce SC 2 da izadje za radnicku klasu?
Valjda SC 3, da si živ i zdrav SC 2 je izašao prošle godine...

Malo dosadan

jorgovan je napisao(la):
Ma ne kuliram nikoga nego mene kulira racunar bez koga sam vec nekoliko dana. Naime prilikom zamene ploce nekoliko stvari je poslo naopacke pa sam trenutno bez kompa... tako da su svi mailovi sa naloga na sajtu neodgovoreni... Nadam se da cu sutra zameniti plocu pa da ako sve bude ok popodne odgovaram na mailove...

Znaci da ponovim jos nednom, niukog ne kuliram samo nemam komp trenutno... "je**" ga desava se...

Zelim ti da sto pre resis tehnicke probleme, desava se i najboljima da masina gecrkt ili neradi kako bi mi zeleli.Malo sam te smarao sa mejlovima - oprosti!
Bas mi je stalo da nabavim SC 3!Veliki sam fan!!
Javi se kad osposobis makinu da se dogovorimo!
Pozdrav!!

Ajde dosta besplatne reklame... covek ima svoj sajt, na njemu ima i forum...

Closed

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno