Šta je novo?

Kung-Foo moding

sONE_SR

Slavan
Učlanjen(a)
04.03.2008
Poena
319
Pocelo je kad mi je vrisno hard, pa sam spletom dogodjaja zamenio svoju masinu sa setrinom, pa kako sam sve vec trebao vaditi napolje rekoh da malo uradim nesto sto sam duze planirao 😉

Prvobitni izgled, neke stvari sam radio jos pre par god bzvz iz dosade
image017eu.jpg

image016m.jpg

image015zd.jpg

Stari lim od vrisnulog napajanja je tu kako bi utvrdio da li moze 12ka odgore
image018ro.jpg

Koriscen alat i pribor
image019ge.jpg

Visak materijala :d
image020dj.jpg

Poslednja izmena:
Outside
image038d.jpg

image043p.jpg

Najbolja camera mi je mobilni telefon, tako da mi je zao zbog losih slika
Naime radovi jos nisu zavrseni, kada budem uzimao neke normalnije componente opet ce se raditi, verovano cu plastificirati unutrasnjost u crno i odraditi u kombinaciji nesto sa crvenom farbom o5 😛
Spolja ce ici u metalik crnu, neka varajanta piano black u kombinaciji sa crvenom ili sivom perlom, jos nisam siguran, ali to otom potom, jer hocu i na prednjoj masci da napravim neku vrstu proreza samo sto jos ni sam ne znam sta tacno hocu i kako

Dobri i losi komentari su dobro dosli 😉

BTW GPU Cooling is only temprorarly :d

Ne vidim poentu farbanja unutrasnjosti u crveno kad se ionako ona ne vidi,a kolko vidim spoljasnost kucista ti je ostala ista.

Ovo meni dosta lose izgleda.....Lose ofarbano, izgrebana farba, lose isecen lim i sveukupan utisak je blagi ocaj. Nemoj me shvatiti pogresno, nemam nameru da vredjam tvoj rad, ali verujem da se sve ovo moze daleko bolje uraditi.

Imas skroz pristojan alat sa kojim mozes uraditi citav posao kako treba. Nemoj se stekati za sprej (ako si uopste i koristio sprej), vec uzmi neki kvalitetniji. Obradi te ivice gde si sekao da lici na nesto, a citavo kuciste osmirglaj prvo, pa ga lepo opet prefarbaj...koju ces boju koristiti, to je vec tvoja stvar. Ako si vec krenuo sa modovanjem svog kucista, bar se potrudi da odradis citav posao kako Bog zapoveda.

Ponavljam i dalje, nemoj ovo shvatiti kao napad, vec kao dobronameran savet 🙂

:wave:

Kuciste je farbano pre nekoliko godina, sa kvalitetnom farbom i primerom i osmirglano ali ofarbano brzinski, zbog toga se malo farba slila ponegde, sto je izguljeno to je od vremena ***, jedino sam sada farbao pozadi i to po malo sto ima crne zbog obrade
I ovo je odradjeno brzinski takodje, jer sam na ove tople dane nabavio tu 12ku, pa sam morao napraviti otvor veci i pri tome urado jos par prosirenja, i kao dodatne otvore za kablove.
Sprej nisam cak ni kupovao vec sam ga imao pri ruci pa reko ajd kad je vec tu :d
Trenutno mi estetika nije primarna vec funkcionalnost, tako da kad dodjem do nekih novaca u skorasnjoj buducnosti i budem menjao komponente, ako si mogao procitati, naveo sam da cu opet modovati, takodje i na dobit estetike, i kad bude sve cakum pakum verovano ce da legne i plexi na bok.

BTW :
Dobri i losi komentari su dobro dosli
Tako da se rezumemo 😉 😛

ajde ako ko ima ideju sta da radim sa ovom maskom i ima PS skill nek pomogne, jer mene ubi u mozak, a ps nisam davno otvarao, a i sto sam radio bio je copy paste :d sto bi rekli
da ne budu oni okrugli otvori samo i kojekakve kerefeke, vec nesto sto se moze vrlo jednostavno napraviti, minimalisticki neki tip ako me razumete 😀

btw kuciste je u fazi remodovanja :d tako da bi trebalo sada da ispadne nesto na kraju 😉

image038d.jpg

Nazad
Vrh Dno