Šta je novo?

Kuleri za kuciste

H4wkeye

Slavan
Učlanjen(a)
14.02.2010
Poena
320
Koji kuler od 120mm da uzmem za kuciste? Treba mi dva komada sa strane za proc i graficku da hlade. Vec 2-3 godine koristim Chieftec neke, pa reko da li ima nesto sto jos bolje hladi itd. :type:

ako pare nisu problem onda Scythe Gentle Typhoon

Noctua ili CM (dostupni su u vecini radnji i nisu bacanje love za razliku od gomile drugih)

aj noctua, ali cm... hmm...

Ako buka nije problem onda uzmi TT, sa svojih 2.300 obrtaja lade do yaya ali chuju se do neba.

CM i Chieftec su golo g..... od fanova, ako neko zaista hoće ono pravo to je Noctua al je ružna za dve medalje, ko hoće delimičnu tišinu i solidan protok vazduha to je Scythe Slip Stream 1200rpm, a za tišinu je majka AC i protok je sasvim ok i lep je.

Poslednja izmena:
Kad vidim Noctua ventilatore uvek se setim ortopedskih cipela koje sam nosio kao mali, ista kombinacija boja. 😀 ali svi kazu da su dobri.

Treba mi neki ventilator 12cm da izbacuje vazduh iz Cooler Master elite 430,cena do 700din!?

CM i Chieftec su golo g..... od fanova, ako neko zaista hoće ono pravo to je Noctua al je ružna za dve medalje, ko hoće delimičnu tišinu i solidan protok vazduha to je Scythe Slip Stream 1200rpm, a za tišinu je majka AC i protok je sasvim ok i lep je.

Malo si se zeznuo, TT je golo g....

meni treba neki koji hladi i da bude efikasan?!sigurno ima neki model(1200rpm).Moze da se cuje a da ne bruji odnosno da smeta!

ja imam i scythe i ac u kucistu,i mogu vam reci da su ac necujni,a i lepo hlade...Scythe malo bolje hlade,ali zato se bas cuju(1600rpm)...

nego mene interesuje,kakvi su Silverstone Air Penetrator???Ima li ih neko???

jesu skupi,interesuje me da li vrede te pare...

Gde ima Arctic Cooling da se uzme?Video sam ih na banovom brdu u g...tronu ali ih nisam kupio jel nisao znao kakvi su izgleda da sam trebao da ih kupim! 🙁

ima u emmiju

Ti ventilatoru sa PWM to treba da povezem tamo gde je povezan cooler od procesora jer nigde drugne ne mogu,jer maticna ima samo taj jedan!

Fala na odgovorima :d. Potrazicu Arctic Cooling ili Noctua, koliko vidim oni su najbolji. Inace ja imam Thermaltake Thunderblade LED 120mm fan, i jeste da hladi dobro ali cuje se ko mlazni avion 😀

@Ristanovic Mita

Uh,na 'iljadu trista obrtaja se cuje posteno. Na oko 900 do 1000 obrtaja je prihvatljivo tih a duva solidno....

Na emmi sajtu pise da ima tog arctic cooling sa pwm ali nemaju nista manje od 12cm i jedini od 12cm koji imaju je onaj bez PWM.

Fala na odgovorima :d. Potrazicu Arctic Cooling ili Noctua, koliko vidim oni su najbolji. Inace ja imam Thermaltake Thunderblade LED 120mm fan, i jeste da hladi dobro ali cuje se ko mlazni avion 😀
Uzmi artic cooling naruci u emmiju ja sam danas zvao i narucio jedan(400din),doci ce u utorak ili sredu u prodavnicu.

Nazad
Vrh Dno