Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Ja na moj Ryzen 7 imam RGB kuler koji je dosao sa njim. Kuler stvarno lepo izgleda kada je u RGB modu. Ima program za njega pa rucno mozes da zadajes boje ventilatora, prstena, logoa...
Ali uprkos svemu tome, kada sam kupio procesor, odmah sam kupio posebno kuler. " Pure Rock 2 be quiet" Iz kog razloga? Zato sto je veci, bolje hladi i ne cuje se kada radi za razliku od ovog RGB kulera koji mi je dosao uz procesor.
Od RGB-a ne znam sta bih ti preporucio, ali ovaj RGB sto je dosao uz moj procesor iskreno ne bih samo iz razloga sto nije tih. Ali ako hoces neki drugi koji je dobar i tih, onda Pure Rock 2 be quiet ili Shadow Rock 3 (od iste kompanije skoro pa isti kuler samo malo veci)
Nešto i nisam oduševljen kako LC CC 120 RGB sa Artic ventilatorom hladi 5700X.....mislim,radi posao nekako ali pod punim opterećenjem posle nekog vremena predje i 61,62,63 stepena.....nekada i više....da ne pominjem da onda postaje i bučniji... Pa me zanima šta je neki best buy od kulera do...