SyncMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 31.08.2002
- Poena
- 610
Zna li neko gde ima u BG-u nešto od sledećih kulera za AMD 939 platformu: Titan Vanessa L, Thermaltake Big Typhoon, Thermaltake Sonic Tower...
SyncMaster je napisao(la):Zna li neko gde ima u BG-u nešto od sledećih kulera za AMD 939 platformu: Titan Vanessa L, Thermaltake Big Typhoon, Thermaltake Sonic Tower...
luka-d je napisao(la):Ja mislim da imas u imtelu a moja preporuka ti je da uzmes Cooler Master Hyper 6 ortak je to uzeo i nije se pokajao odlican je to ja nameravam da uzmem u skorije vreme. Pozdrav
CAR je napisao(la):M M, vodi racuna... covek prica o Hyper 6, a ne o Hyper 6+.
Nisam ti ja ni rekao nista oko ocenjivanja cooler-a... vec samo da "neko" prica o Hyper 6, a "neko" o 6+ 😉M_M je napisao(la):Nikako ja ne potcenjujem Hyper6 (ili njegovu + varijantu), jer su oba izvanredni CPU kuleri, nego sam iznosio svoje licne primedbe na iste.).
Pogresio si za Hyper 6, kako ti Kisa vec rece, on podrzava ventilatore od 80x80mm.M_M je napisao(la):Inace, koliko znam, jedina razlike je da je Hyper6 ceo od bakra a Hyper6+ je delimicno od aluminijuma, pa je nesto laksi. Oba imaju 100x100 ventilator (znaci nestandardne velicine, problematican za zamenu) i hlade duvajuci prema izlaznom ventilatoru iz kucista (dobro po pitanju hladjenja CPU-a i izbacivanja CPU toplote napolje, lose sa aspekta hladjenja MOSFET-ova i memorije).
M_M je napisao(la):Jeste dobar, ali sto se mene tice ima dve mane:
1) Nestandardan ventilator 100x100mm, dakle ako pocne da zeza tesko ce se naci zamena
2) Smer protoka vazduha je takav da ne doprinosi bas mnogo hladjenju elemenata na samoj maticnoj ploci, npr snaznih ispravljackih tranzistora. Isti problem ima i Zalman CPNS9500...
Nijedna od ovih mana ne postoji kod recimo TT Big Typhoon-a...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari