Šta je novo?

kuler za graficku

• Začetnik teme Začetnik teme Brdja
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
B

Brdja

Guest
Inspirisan tekstom sa: <http://www.benchmark.co.yu/article....3b73e8a23908e70> re¹io sam da nađem detaljnije informacije o tom proizvodu. Na <www.thermaltake.com>, naravno, sam na¹ao sve ¹to mi je bilo potrebno da zaključim da ovaj kuler ne pa¹e na moju grafičku [voodoo 3 2000]. Ali sam video da bi Blue [ili Orange] Orb za grafičke dobro do¹ao na ovu moju kartu. Interesuje me gde to, kod nas, ima da se kupi. I, naravno, koja mu je cena 😉

Ne zezaj se sa tim glupostima nego kupi neki qler od 486 i zasrafi ga za heatsink... Jeftinije je, a isti je efekat.

Vocko je napisao(la):
Ne zezaj se sa tim glupostima nego kupi neki qler od 486 i zasrafi ga za heatsink... Jeftinije je, a isti je efekat.

To su oni 4x4 cm. Gde to moze3 da se nadje? Meni bi trebao jedan, makar koristen.

notax je napisao(la):
To su oni 4x4 cm. Gde to moze3 da se nadje? Meni bi trebao jedan, makar koristen.

Pogledaj u elektroničarskim radnjama u BGu. Radio Klub sigurno ima, ali su oni malo skupi... 🙁

notax je napisao(la):

Radio Klub ima, ali mozda cena nije prava prigoda 😀.

A imas i u Logo-u.

ITC Electronic bi trebao da ima Sunon-e 40mm, mada ne znam da li imaju radnju u BG-u.

ITC Electronic bi trebao da ima Sunon-e 40mm, mada ne znam da li imaju radnju u BG-u.

Naravno da imaju 🙂 Adresa je Sinđelićeva xx. Nekih 200 metara od Studentskog Doma "Lola". BTW, uglavnom su najjeftiniji ¹to se elektronskih komponenti tiče 😀

Nazad
Vrh Dno