Šta je novo?

Kuler za CPU

• Začetnik teme Začetnik teme OCz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

OCz

Slavan
VIP član
Učlanjen(a)
25.11.2007
Poena
440
Treba mi high-end kuler za procesor,jedino sto sam kod nas video da mi odgovara je Hyper 6+ madjutim okrenem 2 radnje u kojima sam nasao na netu da imaju i logicno...nema...
Da li neko zna gde u BG-u ima da se kupi Hyper 6+ ? ili jos ne verovatnije..Zalman 9700,Thermalright Ultra ili Scythe ...
Valja li neko ove kulere kod nas ?

Pozz..

A CoolerMaster GeminII? Bolji je i od Hyper 6, a verovatno i od tog Zalmana, sve zavisi koji se ventilatori stave...

Pa Gemini mi je mnogo glomazan a gledao sam review na netu za njega sa Noctua kulerima i Zalman i Hyper6+ su bili bolji,treba mi neki na foru ovih koje sam naveo mislim da bi Zalman bio idealan ali nema ga izgleda uopste u Srbiji,pozvao sam eurolink da ih pitam dal mogu da nabave neke od ovih kazu da oni ne diluju Zalmana a za ove druge nisu ni culi...:wall:
Inace gledao sam i TT Big Typhoon no merio sam u kucistu i mislim da bi mi malo kacio PSU,a i ne svidja mi se licno :trust:

Najbolje ako uspes da nadjes nekako Thermalright Ultra 120 Extreme.
Ja cekam da meni stigne sa ebay-a. Za par dana nadam se.

imam isti proc kao ti, drzim na 3.6 bez problema sa Zalmanom 9500LED. Uzeo sam ga preko:

www.3records.co.yu/webshop/catalog/

U ovo je super imaju Zalman-a 9700NT :zgran:gde se ovi nalaze ?:trust:
Gledam im sajt imaju da se naruci salju City Express-om ali nigde ne vidim telefon ili nesto.
*edit*

Nista,bio sam corav naso sam,izgled puno ti hvala !
Jel znaci da samo popunim podatke i to je to ?

Poslednja izmena:
upravo tako, samo popunis fino... Poslace ti Zveki email da je poslao, i onda sacekas par dana da ti dodje (salje iz Subotice). Meni je stiglo za jedan dan!!!!

Good luck!

Ma bre nijedna prodavnica ga ne uvozi!!!!

Hteo sam da kupim i ja 9700NT samo nisam bio siguran da ce da stane na moju plochu zbog heatpipe-ova na plochi...

Procitaj PM!!! Poz

A CoolerMaster GeminII? Bolji je i od Hyper 6, a verovatno i od tog Zalmana, sve zavisi koji se ventilatori stave...

CM cooler bolji od ZALAMN-a? :d
Kad Dacia bude bolja od Benz-a onda možda i bude tako, hehe... 😀

Uu, ala ti je poređenje 😀

Kažem verovatno, ne mora da znači 🙂

Zavisi koje fanove staviš, kako kome treba... A i mnogo lakše se nabavlja, ako ništa...

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
hmmm, to za fanove i ne zavisi mnogo!!!! DOBAR fan je od FUSHARSKOG bolji za 3 stepena...MOZDA.

sve je u izradi heatsink-a

E jos jedna stvar da me ne zezne pipe na maticnoj za 9700

http://img.clubic.com/photo/00328676.jpg

http://images.google.com/imgres?img...v=/images?q=965P+DS4&svnum=10&um=1&hl=en&sa=N

Da mi ne kaci ovaj gornji na vrhu maticne:trust:

*edit*

Snimi ga na Striker Extreme,deluje mi da je heat pipe na njemu isti ko i ovaj moj a ovde staje

http://www.virtual-hideout.net/reviews/Zalman_9700NT/zalman34.jpg

imamo slican pasivni hladnjak na plochi... ja sam se zato odlucio za 9500LED jer sam bio 100% siguran da ce da pasuje... 9700 je malkice veci, diskutabilno je to :wall:

CM cooler bolji od ZALAMN-a? :d
Kad Dacia bude bolja od Benz-a onda možda i bude tako, hehe... 😀
Mislim da ovaj Cooler Master jeste bolji od ovog Zalman-a...

I nemoj da generalizujes, ne valja to.
Ne volim ni ja CM nesto preterano, ali da imaju neke veoma dobre proizvode - imaju. Uostalom, kao sto je upravo GeminII.

Prvo i prvo: razlika od 4-5 stepeni izmedju dva hi-perf cooler-a bi se mogla nazvati i drasticnom.
Nije to poredjenje nekog odlicnog cooler-a sa box-om, pa da razlika bude 10-15 stepeni.

A druga stvar: nisi u pravu.
Ne znam odakle ti sve to za Zalman i Hyper 6+...

Poslednja izmena:
PA jeste🙂 tishi je 🙂 he he..chovek meri po buci koju proizvodi 🙂 shto buchniji visha klasa🙂

E mislim da je na overclockers forumina bas bilo poredjenje sa svim ovim kulerima

1.Thermalright Ultra 120
2.Tuniq Tower
3.Zalman 9700 LED
4,5,6,7 mesto su Scythe,Arctic Cooling,Tuniq,Akasa,TT Big Typhoon i ne znam ni ja sta.
Na 8-9 mestu je Hyper 6+ a Gemini sa noctua kulerima tek posle njega ( no zavisi od kulera koji se stave ) ali ipak Gemini je mnogo glomazan

Poslednja izmena:
9700 jeste bolji od GeninII-a ali je duplo skuplji.
9500 nije bolji, tj. temp. su možda čak i iste ali je GeminII mnogo jeftiniji.

53e 9700 NT
29e 9500 LED

Jeste da je skup ali je fancy,sexi,lep....i naravno dobro hladi.
Mada se slazem da je 10-tak eura tu i ime no ne zalim pare ze njega😉

Blago vama kad imate takve cene u Srbiji.
Ja za veće cene cimam ljude da mi donesu iz Mađarske...

Pa cimaj zvekija 🙂
Takve su cene kod njega...

Poslednja izmena:
Imam GeminII i bas sam zadovoljan, jeste glomazan ali lepo hladi i memoriju

Nazad
Vrh Dno