Šta je novo?

Kuler za c2d e4500

salebab

Slavan
Učlanjen(a)
05.07.2006
Poena
304
Kuler koji sada imam je počeo mnogo da bruji. To je onaj koji se dobije uz procesor kada se kupi. Sada bih hteo da kupim neki kvalitetniji, koji je tih, pa ako može preporuka?

Inače, ne znam da li ima veze, ali je procesor overclokovan na sa 2.2 na 2.9 ghz.

nisi naveo do koliko para ali s obzirom na konfiguraciju xigmatek loki bi se idealno uklopio,ja ga imam i zadovoljan sam,mozes da razmislis i o CM TX3. Po meni loki je malo bolji ali i jedan i drugi ce ti zavrsiti posao vise nego dobro.Jedino ako nemas na kucistu otvor sa zadnje strane za montirajne backplate-a kod lokia moraces da skidas plocu.

Neko je tamo u komentarima na itsvetu napisao da staje u milemetar... e sad koliko je to dobro, zbog protoka vazduha? Možda onda da uzmem manji? Ovaj CM TX3 što mi je preporučio everton mi deluje ok i cena je nešto niža od hyper 212+

Hvala na odgovorima 🙂

Poslednja izmena:
Ako je tvoje kuciste ovo , stace 212+ bez problema. ( komentari na it svetu su vezani za CM elite 332).
Sto se tice cm212 + tisi je od tx3 kulera zbog velicine ventilatora 12cm vs 9cm, i bolje hladi.

Ne ne, baš je komentar bio za moje kućište, evo ga...
Kuler je vrhunski za te pare i skoro besuman na amd965 dok je na fabrickom poletao kada se optereti, ali ko nema veliko kuciste nemoj ni da pokusava da ga montira jer se moj cooler master centurion 5 zatvara u milimetar.Malo je muka za montazu jer mora da se vadi ploca da bi se montirao ali ko lepo procita uputstvo nece da ima problem.Toplo ga preporucujem.

Thx anyway, odlučiću se do sutra za jedan od ova dva 🙂

Nazad
Vrh Dno