Šta je novo?

Kuler za 2011 tj 4930k?

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Drugari treba mi neki proveren kuler za x79 cipset tj 2011 soket. Najvise bih voleo da nadjem negde noktuu nhd14 ali je to izgleda postala misaona imenica pogotovo sa kacenjem za 2011!!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Bilo je kitova za montiranje NH-D14 da se kupe u slobodnoj prodaji, nekad, ne znam sad, proveri, za nesto tipa 800-1200din.
A takodje i sama Noctua je svojevremeno slala za free mounting kitove svojim kupcima, e sad, kako ti dokazujes da si kupac, to ne znam, ja sam im pisao, i nikad mi nisu odgovorili.
Probaj, mozda moze da se nadje, mozda nekom ostao visak, nikad se ne zna, i jeste najbolje resenje, ko nece neki svemiriski OC.

Za dobijanje besplatnog kita za LGA2011 ti je potrebno kako na sajtu kaže:

Owners of Noctua CPU coolers can obtain the NM-I2011 Mounting-Kit free of charge via this form. A proof of purchase (photo, scan or screenshot of the invoice) of both a Noctua CPU cooler and either a socket LGA2011 mainboard or socket LGA2011 CPU are required.

Inače taj kit ima na Ebay-u po ceni 10-15$ koliko ti duša želi. Ja sam kupio nov HH-D14 kupio pre par dana (doduše za AM2/3 LGA 1155/1150 itd...) u Vip house.

Poslednja izmena:
Poslo sam im sve sto im dusa zeli, nikad nisam dobio, i nebitno...kupio sam posle...

Drugari treba mi neki proveren kuler za x79 cipset tj 2011 soket. Najvise bih voleo da nadjem negde noktuu nhd14 ali je to izgleda postala misaona imenica pogotovo sa kacenjem za 2011!!

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Ja i dalje hladim svoj 2011/3820 Corsair-om H50.. A trebalo je da bude privremeno rešenje :p

Dakle, Cors H50 + stari retention + 4 univerzalne wesa šajbne.. Brootalno!

Prilozi

• IMG_3195.jpg
    IMG_3195.jpg
    1 MB · Pregleda: 81
Poslednja izmena:
Malo je slabiji taj h50, ali za umeren oc moze da posluzi.

Uzmi Seidon 120m, jeftino a fino ce ti hladiti.

Ja sam na svojoj konfi u potpisu imao h50 ranije, preshao na Seidon, dosta bolje temperature pri vecem kloku sam imao.

Poslo sam im sve sto im dusa zeli, nikad nisam dobio, i nebitno...kupio sam posle...

Inace, na Noctua sajtu ima forma ( za 2011 i 1150) koja se popuni i prilozi se scan ili slika fiskalnog racuna kulera i procesora ( ja sam poslao fotku garancije a ne racuna) i proslo je. Ostave se podaci i meni su vec sledeci dan spakovali mounting kit i poslali obavestenje na mail...

Uzet Phantex PH-TC14PE za nekih 9k na kraju; ceka se ostatak hardvera pa da se montira sve kako dolikuje. Hvala vam svima na predlozima i idejama!

Btw Cors H50 nikad vise, ubilo me u mozak zujanje pumpe dok radi sistem!!

Poslednja izmena:
Uzet Phantex PH-TC14PE za nekih 9k na kraju; ceka se ostatak hardvera pa da se montira sve kako dolikuje. Hvala vam svima na predlozima i idejama!

Btw Cors H50 nikad vise, ubilo me u mozak zujanje pumpe dok radi sistem!!

Verovatno ti zapao loš primerak, ovaj moj se ne čuje.. možda i ne radi :d

Čekamo utiske u vezi sa Phantex-om!

Vrh Dno