Kupio sam SSD i instaliro sistem. Sutradan sam krenuo da instaliram ove druge programe, vece programe (visual studio, matlab, sta znam office) i primetio sam da mi se kuler na zadnjoj strani laptopa cuje znacajno drugacije. Naime imam Del Studio 1535 i bateriju sto ga izdize od povrsine stola, te vazduh nesmetano cirkulise. Sa starim HDD imao je tri rezima rada. normalni kada se ne cuje, kada nesto radim i bas ga drljam onda se upali neki recimo srednji i kad nesto zaglupi procesor i nece da otkaci neko vreme tad bas pocne zujati kao nemacka stuka iz Drugog svetskog rata. ali to stanje je prolazno vrlo brzo. Medjutim sad malo malo pa mi se tako cuje kuler. A recimo da radi skoro stalno u tom nekom rezimu rada kad se cuje i pocinje opasno da me nervira. Ima li neko da je imao slicnih nazovi problema posle SSD? Verovatno je ovo normalno jer SSD zahteva vise procesorske snage..Da li mu ne treba i pored njegovog kulera i ono postolje, jer vidim da se malo muci i da mu pomoc treba..Ima li neko neki predlog...? Hvala