Šta je novo?

Kuler na grafickoj

• Začetnik teme Začetnik teme Cutter
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Cutter

Čuven
Učlanjen(a)
28.01.2004
Poena
620
U poslednje vreme je poceo da mi se preterano cuje kuler na mojoj Asusovoj 6600gt kartici, pa sam odlucio da je zamenim. Jel zna neko neki kuler koji moze da se nadje kod nas a da je veoma tih ili cak besuman?

a da probas sa ovim neznam dali ce pasovati trebalo bi da moze

Thermaltake VGA Cooler Schooner CL-G0009, za grafičke kartice, bešumni (fanless), obostrani, heatpipe, aluminum, nVIDIA/ATI, AGP/PCI

pozzz..........:wave:

Prilozi

• TT Schooner CL-G0009.webp
    TT Schooner CL-G0009.webp
    19.5 KB · Pregleda: 90
Nadji neki Zalmanov jeftiniji model (AL-CU), on ti je izuzetno tih + svoj posao radi odlicno....

Cutter nije ni spomenuo pare,zasto mora uvek jeftino, Zalman VF700-CU je bolji za samo par evra skuplji.Imas na Berzi i novi VF900-cu,najbolji vga kuler na planeti (moze ukoliko imas 6600GT PCI-ex).Meni stoji jedan nekoriscen Zalman VF700-CU u fijoci,ako hoces njega dacu ti jeftinije.

Poslednja izmena:
thermaltake extreme giant 3 je prilicno dobar kuler za GPU... treba njega to da uzmesh u obzir... 😉
giant3-1.jpg

Poslednja izmena:
...Tacno...imao sam Gianta i kada se ukljuci blower buka je jednostavno nepodnosljiva, usi pocinju bukvalno da bole,a pritom nije efikasan kao VF700CU...

...Tacno...imao sam Gianta i kada se ukljuci blower buka je jednostavno nepodnosljiva, usi pocinju bukvalno da bole,a pritom nije efikasan kao VF700CU...

iz licnog iskustva podrzavam ovu tvrdnju. probao sam i tt i zalman i ac resenja. tt je u odnosu na oba malo dete, a izmedju zalmana i arctic cooling resenja je mrtva trka sto se hladjenja i tisine tice. mozda je ipak zalman u prednosti jer hladi i ostale komponente na grafici, a ne samo jezgro. takodje se zalman moze montirati na brdo kartica, a arctic cooling najcesce za svaku kartu ili manju grupu kartica ima poseban cooler. sve takodje zavuisi i od ponude ne trzistu...:smash:

Poslednja izmena:
Uzecu onaj ............ 😀

@djolez
Link ne radi.
Gledao sam kopatibiliti list na drugom zalman sajtu i tu stoji da je kompatibilan sa x8xx serijom, ali nigde ne stoji i da moze na aiw.
Da li neko ima iskustva iz prve ruke, da ne kupujem dzaba.

Nazad
Vrh Dno