Šta je novo?

Kuler na ASUS 6600GT

infinityNS

Čuven
Učlanjen(a)
02.09.2004
Poena
620
Moja oprema  
CPU & Cooler
i7 10700K + ML 360R AIO
Matična ploča
Gigabyte Z490UD
RAM
T.Force 16*2
GPU
Nvidia Gigabyte 3080 OC 10 GB
Storage
m.2 2tb Viper
Zvuk
Integisan
PSU
FSP 700
Kućište
ASUS TUF 501
Monitor
LG 34'' ultra vide 1080p
Miš & tastatura
G19+G502Hero
Laptop
Dell Latitude 5420
Mobilni telefon
Samsung s24 Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
imam doticnu i u poslednje dve nedelje kuler je poceo uzasno da drnda,krklja rekao bih,sada ga drzim u 2d iskljucen a na njega duva fan od 8cm i sve je uzasno glasno i nervira,jel ima negde da se kupi slican kuler sa tri rupe kao na grafici da legne na njegovo mesto jer cu prodavati komp a ne bih da ga prodam takvog....

tesko da ces naci da kupis qler takav, imaju neka slicna **anja, ali nije to to
ako vec kazes da ces da prodajes komp. uzmi leo i ocisti qler od prasine i podmazi ga nekim masinskim uljem, to ce da ga spasi bar mesec dana.

Sva resenja za 6600 AGP kartice su skupa i neisplativa, pogotovu ako ces da prodajes komp! Uradi kao sto je kibla's rekao!

a glupo mi je da prodam nekom komp takav necu iz principa nisam takav cistio sam ga od prasine ali ne znam da li da ga podmazem sa WD??ali opet to nije resenje ....

ako znas rasklopi ceo ventilator,
sve lepo ocisti, pa posle toga stavis malo tovatne masti, ili jos bolje grafitne masti na osovinicu,
a lagere podmazes masinskim uljem, racimo neko trafo ulje, ona su jako fina.
i tako ce ventilator da bude kao 80% nov.
nema sta da te muce moralna putanja 🙂

Poslednja izmena:
ako navracas u beograd imas na kraju knez mihajlove knjizaru koja ima i kulere i sl. gluposti..600din je...meni je bio crkao kuler na 6600gt ali u garanciji pa su zameniili sa slicnim koji se prodaje u toj prodavnici

Nazad
Vrh Dno