Šta je novo?

Kuler >100 dB

kalla89

Čuven
Učlanjen(a)
06.03.2004
Poena
619
Salim se naravno nije bas tako,ali kuler od nove HIS x1950 pro ubija ,jer ja sam navikao na tihe kul.Njije njemu nista da bi se reklo da ce da rikne nego je kartica nova.Probao sam da smanjim fan speed u Riva Tuner-u ali nema nikakvog efekta takodje kao i kod Ati tray tool-a.Kako bi se ovaj problem mogao resiti a da nekupujem ThermalTake Schooner ili neki drugi?

Poslednja izmena:
Nema efekta kao:
1.Ne smanjuje se broj obrtaja
2.Bez obzira na to sto se smanjuje broj obrtaja i dalje je glasno

Sta je od ova dva?

btw ne znam da li bi TT Schooner bio adekvatno hladjenje za x1950PRO....

Poslednja izmena:
Salim se naravno nije bas tako,ali kuler od nove HIS x1950 pro ubija ,jer ja sam navikao na tihe kul.Njije njemu nista da bi se reklo da ce da rikne nego je kartica nova.Probao sam da smanjim fan speed u Riva Tuner-u ali nema nikakvog efekta takodje kao i kod Ati tray tool-a.Kako bi se ovaj problem mogao resiti a da nekupujem ThermalTake Schooner ili neki drugi?

tesko ces to da resis bez zamene cooler-a, a to je investicija od oko 35-45 evra.

tesko ces to da resis bez zamene cooler-a, a to je investicija od oko 35-45 evra.

Zavisi, ako mu mozda ne funkcionise RT i ako mu je stalno brzina obrtaja konstantno 100% , onda mi je jasno da covek pati, imao sam takve kartice na testu i pri maksimalnom broju obrtaja se stvarno jako cuje(kao da imas fen u kucistu), ali ako se spusti na 30-40%, onda je vec prihvatljivo...

Poslednja izmena:
Vrh Dno