Šta je novo?

KUK Memory DDR2

Gde ima da se pazari ova memorija? Mogao sam da KUKnem 2 dzidzabajta 🙂

Moze i pm. Ovo izgleda neka memara ko ovi kineski telefoni.

Poslednja izmena:
Za neki HTPC ovo je najbolja kupovina... Pod uslovom da mogu minimalno da se klokuju. I da ne umiru k'o svabe u fimovima sa Batom Zivojinovicem!

@ Hector Ruiz

Za te pare ih uzmi pa makar odma' crkle 😛, i taman ih istestiras i podijelis sa nama utiske !

Poslednja izmena:
Pa za 800 dindji mozes da uzmes i NCP memaru Life Time Warranty.
Ipak je ona poznatija od te Kuku lele 😀😀

Poslednja izmena:
Mislim da ih uvozi Pin, trebalo bi da mogu da je nabave sve maloprodaje koje posluju sa njima. Ja sam ih video u Gigatronu na Banovom brdu.

Koji li su cipovi na njima?
Za te pare super, samo da nije CL7.:d

Ja sam video juce u gigatronu kod vuka...

@Hector Ruiz
Ma uzmi te mem i istestiraj ih ...🙂
oftopic:
Nego ajd' napravi mali review za to tvoje fenomenalno kuciste, podeli utiske sa ostalima..😉
..:wave:

Nije problem za memoriju, probacu je vec u ponedeljak. A kuciste je svoja prica iamam samo reci hvale od prostranosti, hladnjenja, pa do izgleda koji nikoga ne ostavlja ravnodusnim ,) Ali sad voc odlazim u off. Ako budem ima vremena mozda i odradim review. Pozzz

Lol ladno ima za jeftinije pare giga rama a josh je i brza. Taman cu ove nedelje da pazarim josh giga, polako do 4gb 🙂

Garancija je 5 godina, latencije 5-5-5-15, testirao sam desetak komada sa memtestom i goldmemory-em cisto da vidim kakvog su kvaliteta, sve su bile ispravne. Za vise nisam imao vremena.

Pa ima Kingstona za 850 din CL5, ne znam zashto bi iko rizikovao sa ovim 😉

:wave:

Pa ima Kingstona za 850 din CL5, ne znam zashto bi iko rizikovao sa ovim 😉

:wave:

Pa i to sto kazes.

@Hector: Sta pise na cipovima? Ti jeftini RAMovi obicno imaju cipove markirame od proizvodjaca, sumnjam da na njima pise KUK. Usteda na svakom cosku 😀

KUK - Kill Ur Kompjuter.

Evo sta Wikipedia kaze na tu temu:

"kuk in Swedish/Norwegian is vulgar/slang for "penis"" :d :d :d

izvor

Prevod na srpski: k**ac od memorije... 😀 😀

Treba se manuti ove memorije, pale su cene i ostalih proizvodjaca na ovaj nivo tako da treba traziti proverena resenja.

Nazad
Vrh Dno