lurkerr
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 21.10.2019
- Poena
- 185
Kakva su iskustva? Koje brendove treba gledati, koje zaobilaziti? Koliko su bitni i kvalitetni nastavci? Snaga - koliko je dovoljno za mesenje gustog/suvog testa i sl?
Meni je Bosch zapao za oko. Skuplji su, ali mi se cini da u ovom slucaju vrede. Pre svega MUM kuhinjski roboti.
www.bosch-home.rs
Ima ih vise serija, Serija 2 (MUM S2), MUM 4, Serija 4 (MUM 5), Serija 6, Serija 8, ako sam dobro sve pohvatao.
Seriju 2 bih preskocio, uzeo bih nesto jace kao sto je MUM5, jer Serija 6 i 8 su vec previse para za mikser.
Recimo ovaj izgleda OK
www.eponuda.com
Pored ovog MUM5XC66
u obzir dolazi i MUM5XW40
www.eponuda.com
Ovaj slabiji MUM54251, ne bih razmatrao, jer nema integrisanu vagu i nema ni 1000W.
www.eponuda.com
Da li je tih 1000W uopste dovoljno? Cuo sam iskustva za neke slabije brendove poput Rosmarina, da se muce sa gustim/suvim testom cak i sa 1400W (istina, uz vece kolicine testa koliko moze Bosh da mesa).
Tu sad dolazimo do cene, da li je bacanje para za Bosch koji kosta 30-40 hiljada dinara sa tim nastavcima (koji bi bili koristeni), u odnosu na ove slabije brendove koji kostaju oko 10-15 hiljada dinara.
Pomenuti Rosmarino Infinity od 1400W ima posudu od 5.5litara posudu sto je velika prednost. (Cudno da MUM 5 modeli imaju samo 3.7litara posudu, ali 1000W verovatno i ne moze vise da mesa od toga)
www.eponuda.com
Slican ovom Rosmarinu, ali jos jaci (1800W) i jos veca posuda (7litara) je ovaj Vivax
www.eponuda.com
Jos jedan bez dodataka od 1000W i 4.8litara posudom je Gorenje, pa mozda uzeti to umesto Bosch-a i svih onih dodataka, a dodatke kupovati naknadno ili zasebne uredjaje koji ih zamenjuju (sokovnik, blender, masina za mlevenje mesa, secko, itd.)
www.eponuda.com
Iskustva? Ideje?
Hvala!
Meni je Bosch zapao za oko. Skuplji su, ali mi se cini da u ovom slucaju vrede. Pre svega MUM kuhinjski roboti.
Kuhinjski roboti
Kuvajte kao profesionalan kuvar zahvaljujući Bosch kuhinjskim aparatima: u našem asortimanu postoji nešto za svakog. Otkrijte naš asortiman proizvoda već sada.

Ima ih vise serija, Serija 2 (MUM S2), MUM 4, Serija 4 (MUM 5), Serija 6, Serija 8, ako sam dobro sve pohvatao.
Seriju 2 bih preskocio, uzeo bih nesto jace kao sto je MUM5, jer Serija 6 i 8 su vec previse para za mikser.
Recimo ovaj izgleda OK

Bosch Kuhinjski robot MUM5XC66
Uporedite cene iz više prodavnica odjednom i uštedite. Fleksibilan uređaj za pripremu velikog broja različitih jela. Sada čak iznenađujuće jednostavan sa u

Pored ovog MUM5XC66
u obzir dolazi i MUM5XW40

Bosch MUM5XW40
Uporedite cene iz više prodavnica odjednom i uštedite. Vrhunski rezultati! Priključna snaga: 1000W, 3D PlanetaryMixing: brzo i savršeno mućenje svih sastoj

Ovaj slabiji MUM54251, ne bih razmatrao, jer nema integrisanu vagu i nema ni 1000W.

Bosch multipraktik MUM54251
Uporedite cene iz više prodavnica odjednom i uštedite. Bosch Kuhinjski uređaj MUM54251 Napravite savršene rezultate pečenja od samog početka sa snažnim mot

Da li je tih 1000W uopste dovoljno? Cuo sam iskustva za neke slabije brendove poput Rosmarina, da se muce sa gustim/suvim testom cak i sa 1400W (istina, uz vece kolicine testa koliko moze Bosh da mesa).
Tu sad dolazimo do cene, da li je bacanje para za Bosch koji kosta 30-40 hiljada dinara sa tim nastavcima (koji bi bili koristeni), u odnosu na ove slabije brendove koji kostaju oko 10-15 hiljada dinara.
Pomenuti Rosmarino Infinity od 1400W ima posudu od 5.5litara posudu sto je velika prednost. (Cudno da MUM 5 modeli imaju samo 3.7litara posudu, ali 1000W verovatno i ne moze vise da mesa od toga)

Rosmarino kuhinjski robot infinity pro 1400W beli
Uporedite cene iz više prodavnica odjednom i uštedite. Kuhinjski robot Infinity Pro bice vaš pravi neizostavni pomoćnik za pečenje raznih kolačica, poslast

Slican ovom Rosmarinu, ali jos jaci (1800W) i jos veca posuda (7litara) je ovaj Vivax

Vivax home kuhinjski robot RM-71800WH
Uporedite cene iz više prodavnica odjednom i uštedite. Učinite kuvanje lakšim i efikasnijim sa našim VIVAKS procesorom za hranu RM71800VH Sa

Jos jedan bez dodataka od 1000W i 4.8litara posudom je Gorenje, pa mozda uzeti to umesto Bosch-a i svih onih dodataka, a dodatke kupovati naknadno ili zasebne uredjaje koji ih zamenjuju (sokovnik, blender, masina za mlevenje mesa, secko, itd.)

Gorenje multipraktik MMC1005RW - belo-crveni
Uporedite cene iz više prodavnica odjednom i uštedite. Fenomenalan multipraktik snage 1000 W Lagan start motora i jednostavna regulacija brzine Efikasna 3D

Iskustva? Ideje?
Hvala!