Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Najoptimalnije za kucno stampanje u boji, da zauzima malo prostora, da su jeftini kertridzi ili toneri, mozda i "all in one" kombinacija, da moze da se koristi i na laptopu?
Ja takodje dajem glas za HP 3920. Imam ga vec duze vreme, do sada sam 5 x dopunjavao crni kertridz. Za kucnu upotrebu sasvim dobar stampac! Ako nadjes nov slobodno pazari!
ranije sam imao dva HP-a i bio sam bas zadovoljan sa njima pogotovu sa ovim drugim 920c, jer je imao velike kertridze, a sada koristim canon pixmu, koji je takodjer odlican ali je malo skuplji i meni zavrsava poslove.
Sa aktuelnim akcijama po Metrou - odlicna kupovina je Canon Pixma MP160 all-in-one uredjaj.
Cena je nesto tipa 5,5k i isplati se jer dobijas OK skener i odlican pljuckavac za kucnu upotrebu. Jos ako refilujes kertridze - sreci nikad kraja 😉
Naravno ako ti je skener bespotrebna kupovina - uzimaj HP - male su sanse da ces pogresiti...